gamzebaydar kızlar 33+2 de 1950 gramdı bebegim 36+0 da kontrole gittigimde 2700 çıktı.dogum 19 mart olarak kesinleşti makat geliş çünkü. sizce tahminen kaç kilo dogar . şuan(36+6) haftalıgım
vanilya_kokusu_ gamzebaydar bende 18 de doğuma giriyorum bende kilosunu çok merak.ediyorum valla 36 da 3200 du 37+1 im üçü geçer bence kilosu seninki 🥰
merve__12 gamzebaydar benmde 33+3 de 2 kg çıkmıştı tam 36. Haftaya kadar güzel kilo almış bence 700 gr ekstra bir şeyker yaptınız mı neler yiyip içiyorsunuz ya da
vanilya_kokusu_ merve__12 sabahları ceviz ve yumurta ye kahvaltıda süt muz tüket kaşar kabak çekirdeği balik eti
gamzebaydar merve__12 muz yedim günde 2 kez badem fıstık kabak cekirdegi bir kase yogurt mutlaka birde sütü cevizi bir adet cicibebe ve balı blendırdan gecirip içiyorum bol meyve birde
annne_ Ben 36. Haftamda muayeneye gittim 2700 dedi kilosuna o gün doğum yaptım 3140 gram doğmuştu bebiş
gamzebaydar annne_ bugun kontrole gittim 37+0 olduk son kontrol 2750 dedi kilosuna şaşırdım bence tam gerçek birşey demiyolar dogdugunda hersey belli olacak
naslican Bende sürekli muz kefir yoğurt yulaf yumurta hiç eksik etmedim 36+3 haftalığım 2700 dedi bebek iki hafta içinde 230 gr almış bence çok az yarın kendi Dr gidicem ona söylicem birde karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi ama
annne_ gamzebaydar valla benimki fazla doğmuştu işte muhtemelen çoğu kişi aynı şeyi yaşıyordur. Benim bebeğimin kilosu önden gidiyordu hep son haftalara yaklaşınca neredeyse aynı kiloda kaldığını veya çok az kilo aldığını söyledi doktor 36 haftalık doğdu ama kilosu da öndeydi çok şükür cihaz yanılmıştı yani.