cokkasmabeabi deletedmom43191 napim valla oturdum çayın altını mi yaksam ocağı mi silsem silerken ne izlicem diye düşünüyorum sen napıyosun
cokkasmabeabi deletedmom43191 çocuklara mercimekli bulgur pilavı yaptım kendime de dünden kalan kuru pilavı isittim yedim sizde ne vardii
deletedmom43191 cokkasmabeabi nerde yasiyorsun hava nasil ( ssss caktirma yorum yap diye pespese yaziyorum)
cokkasmabeabi deletedmom43191 askim ben yazamıyorum işte öyle bana biraz fazla hızlı gidiyosun diyor aga beeeeee 🚬🚬🚬🚬🚬
cokkasmabeabi deletedmom43191 11 sene oluyor tanışalı biz onu baz alıyoruz hahsjajsis sizin kaç sene oldu efenimm
cokkasmabeabi deletedmom43191 ay şu an o kadar tıkandım ki sarma dicem ama hiç yapmayı sevmem Kendim yapmadığım her yemeği severim misafirliğe gitmeyi severim jajdjsjfj
cokkasmabeabi deletedmom43191 aaaaaa modereyşıın şike var şike varrrr ben ilmek ilmek yaptım yorumlarımı hajdjwjdj
cokkasmabeabi deletedmom43191 aaa aaaaaa aaaaaa olaylar olaylar cekirdegimi kapıp geliyorum hahdjajdj
twobabymomm cokkasmabeabi kimse cevap vermiyor ben de açmıyorum genelde burda yardımcı olmaya çalışıyorum.postlara 😂
cokkasmabeabi twobabymomm hahahahahaha anlık çok post etkileşim alınca altta kalıyor postumuz biri görene kadar inatla yorum atmak lazım 🥲