Edasude Ben test yapmıyorum 7 gün önce yumurtlama akıntısı gördüm 5 gün öncede kasık ağrısı inşallah çatlamıştır. Eğer doğruysa Dpo 5teyim ufak tefek kasık ağrısı dışında bir belirtim yok
yldzata Edasude bende Dpo 1 bugün 😅 Âdet döngüm çok kısa 21-22 gün, adet bitti 5.gun yumurtlama olmuş ovulasyon testinde ve aynı gün akıntı da oldu. sen kaçıncı günde gördün yumurtlamayı?
Edasude yldzata 🤣 sen baya başındasın en azından stres olmazsın bir hafta 🥲 ben normalde pcosum adet bile görmüyorum ilaçsız neredeyse ama adet biter bitmez 7. Gün yumurtladım 🫣 inşallah bu ay pozitifi görürüz 🤲🏻
Edasude busesahin bende 9 dayım normalde aylardır yapmıyorum ama belirtilerim vardı yapmak istedim negatif çıktı :( bence 11-12 den önce yapılmamalı
busraseymaa busesahin 10-11 de yapın bence ben dpo10 öğrendim arkadaşların dediği gibi 11-12 olabilir 14 e kadar zamn var kişiden kişiye değişir tabi belirtileriniz varmı
busesahin Edasude insan sabırsızlanıyor bende 3 ay önce düşük yaptım daha sabırsızım şuan🥹ama yapcam birazdan nehatifte çıkabilirde denemekte fayda var
busraseymaa beknk yumurtlamadan sonraki günleri ifade ediyor yani ovulasyon testi takip edip yumurtlama çatlaması oldugu zaman saymaya başlayan günler için dpo derler :)
busraseymaa beknk Estagfurullah hiç öyle düşünme bende bilmiyordum araştırıp öğrenmiş oldum :) en kısa zamanda sizde müjdeli haber alırsınız inşaAllah
busesahin Edasude negatif :( ama yumurtlama günümü bu ay tam bilmiyorum bir kaç aydır düzensiz ya 6 ya 8 i dpo 7 dede olabilirim
busraseymaa busesahin benimde bel ağrım gögüs ağrılarım çok vardı halada devam ediyor sizde 10-11 de tekrar test yapıp deneyin çıkar inşaAllah