Sibelemre feyzaaa benimde öyle 🤗iki gün tek hareketlerde azalma oldu o kadar hiç bi belirtimiz yok yarın çatı muanemiz var bakalim ne olcak 39 .1 yarın 39 .2 oluyoruz
Fatma28 feyzaaa bizde aynı durumdayiz cnm saglikla gelsinler insallah rabbim hepimizi su gibi dogumlar nasip etsin insallah 🙏
Baby_girl Polo ben de 36+5 im Çarşamba günü kontrolum var ortopedi sorunum var hafif düğün şekli için muhtemelen beni de yapar o zmn
Polo Baby_girl yapacam demedimi Bana dedi 😀 bi olaydı. Ya normalde asla korkmam ama bu happy mom yüzünden çatı muaynesi acıttı yazıları okumaktan korkar oldm
Tugba2626 Polo ben daha geçen hafta oldum çatı muayenesi alakası yok acımıyor kendini kasma zaten 10 saniye bişey anca
Mahidevran61 Baby_girl beni bugun yPtılar hiç bişeyi tetiklemedi valla ne acilma ne ağri sizi hiç bişiy olmadi az bişi karnım ağrıyomus gibi oldu o kdr
Tugba2626 Baby_girl tetiklemez bak çatı muayenesinden sonra hafif kan gelebiliyormuş burada herkes tetikledi nişanım geldi vs diye yorum yapıyor . Bana doktorum kan gelebilir korkma önemli değil dedi . Çatı muayenesinden sonra olabilecek bişeymiş .
Polo Tugba2626 bencede Vajinal muaynede acıtmazdı beni hamilelkten önce İşte hep happy mom yüzünden 😀