Ozum12 oturma alani mi donmeli tekerlekler mi? Kabin boy hafif olanlarda 2 teker 360 oluyor ama oturma alani donsun diyorsaniz elele markasinda ve cybexte var. Uygun fiyatli olan tabiki elele. Bir de koldan yon degisenler var kraftta, pregoda ve elelede var. Ama pregolarin kilosu agir. Kraftlar hafif olabiliyor. Carry on modeli kabin boy. Hafif ucak icine alinabiliyor mesela. Bir de prego muadili kidilo markasi var koldan cift yonlu. Kabin travel denen hem pratik hem de ustune puset takilabilen modeli var. Bir de yine prego evoque muadili 4 tekerlek 360 ozelliklisi var. Fiyati yarisi kadar ayni kalite. Ama bunlar tam kabin boy degil. Hatta travel sistem denebilir yine de diger modellerden hafif.
Ben ne aldim diye sorarsan kraft magic aldim. mesela benim icin puset takilabilmesi onemliydi cunku arabada hemen oto koltugu alamazsam isime yarayacak i size ozellikli yani destekli boyun ve sirt kismi uzayabiliyor. Ust tentesinin oldukca kapanan ve spf50 ozellikli olup yine de izleme kisminin tumden seffaf ya da naylon olmamasi da onemliydi. Sirti ipli modellerde bozulma cok oldugu icin mandalli model tercih ettim. (Buna dikkat etmesem graco marka alirdim her arabasi 5 6 kilo civari tek elle tasinacak kadar hafif).
Yenidogandan 22 kiloya kadar tasiyor. Genelde kendisi agir araclar 20 22 kiloya kadar tasiyor hafifler 15e kadar tasiyor. 5 yasinda 20 kilo kızımı bindirip denedim. Rahat manevra yapiyor 20 kiloyla bile. Bir de kampanya vardi subatta normalde set 19bindibiz 13e aldik hem araba hem puset. Adaptorleri ve ayak örtüsü de var bu arada.
Sormak istedigin her seyi sorabilirsin diger markalarla da ilgili ☺️