1tucee bütün yorumlarınızı okudum, sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm, umarım eşiniz biran önce düzelir.
Şunu söylemek istiyorum sağlıklı bir erkek değil 9 ay 9 gün de sabırsızlanır, değil 260 bin borç 260 milyon olsa bile iç güdüsüyle biran o borçları unutup yine sizinle birlikte olur. Yani burada aslımda çok ciddi bir sorun var. Benim, ilk yorumda 9 aydır ilişki yaşamıyoruz dediğinizde ilk aklıma gelen kesin aldatıyordur oldu, yada geydir diye düşündüm, yani iç yüzünü bilemem , eşinizi siz tanıyorsunuz, ya bir ciddi sağlık sorunu var yada başkasıyla ilişki yaşadığı biri var yada gey, erkeklerden hoşlanıyor, yani lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın, yerinizde olsam bir doktorla görüşürdüm, belki o size en doğru yolu gösterir,
Son olarak eşinizden çok görümcenize sinir oldum, ne demek o kadar borcum olsa bende ilişkiye girmem. Kardeşinin yada abisinin böyle bir sorunuyla ilgilenmesi gerekirdi, borçu vardıysa evlenmeseydi, seni kendine beleş bakıcı mı tutmuş yani, evlilik sadece ilişkide değil, erkeğin sorumlulukları da var, sizi gezdirmek giydirmek hediyeler almak yani evlilik parayla dönem bişey, o zaman evlenmeseydi yani. Bizde 4-4lük para içinde yüzmüyoruz, bizimde borçlarımız var, bazen 5 kuruşumuz olmadığı zmnlar oluyor, ama yeri de gelirse dışarda da yiyoruz, geziyoruz da , gerekli şeyler alınıyorda, ne yani param yok borcum var seninle ilişki yaşayamam, germekten çok saçma,
Eşim 3 ay ceza evinde kaldı, konuşurken sesi titrerdi, seni öyle özledim ki derdi. Yani ceza evindeki bir insanın sıkıntısını darlığını siz düşünün, buna rağmen aklına seks gelip beni arzulardı, demem o ki eşinizdeki sorun borçlar değilde daha başka gibi geldi bana