Reykzy https://i.hizliresim.com/BaQvWg.jpg Annem yine hamaratlığını konuşturup bir saatte babynest yaptı nasıl olmuş? Belki fikir olur ihtiyacı olanlara bebek onda kaldıgı zamanlar için sanırım elyaf kumaş sünger kurdela dantel 83 lira tutmuş ankara kızılayda ki hobi dükkanlarından ve bursa kumaş pazarından almış
Gull9186 Reykzy ay çok güzel güle güle yatsın bebek cinsiyeti ney herşeyi toplam 83 mü tuttu herşeyi ile
Eminos Reykzy benimde herseyimi annem dikiyor canim babynest altacma puset ortusu bana ve bebege pile ve dikise dair aklina gelen hersey kapi susu ve taki yastigini kardeslerimle birlikte yaptik bebek sekerlerini esimle hazirladik cok keyifli oluyor
Aylinannesi Reykzy valla helal olsun cok güzel olmuş 🤗🤗 anneciğine selam söyle canım ellerindne öperim☺️
Reykzy Gull9186 erkek herşeyi toplam tutmuş canım kumaşta arttı çok az bişey kalp yapmış onlardanda daha süslüycekmiş
Reykzy Eminos ay evet kapı süsüyle yastıgınıda annem yaptı dikişi çok iyi ben düğmeyi zor dikiyorum genetik diil demek ki :)
Reykzy ysmnilhan1 ya gördüm o fiyatlara kumaşı falan pek hoşuma gitmemişti bide 50 cm idi o yüzden almaktan vazgeçmiştim annem biraz büyük yaptı belli olmuyor boyutu fotoda
baykuskiz Reykzy satın fiyatına yakın olmus sanki ama cok şeker gule gule kullanmak nasip olsun insallah 💙
Depresif_polyanna Reykzy eline sağlık annenin. Ben 110 tl ye aldım hazır. Arada çok bi fark yokmus kumaşlar kaliteli galiba