anneyim01 happyela Hayırlı Olsun Bebeğin Güzelim Allahım Sağlıkla Tamamnına edrsin Cennet Kokulunu Kucagınıda Alrsın inşAllah . Bizlerede Bol Bol Dualrında unutma☺️🤲🏻🌸
happyela anneyim01 Çok sağol canım benim Allah razı olsun rabbim sana da isteyen herkese de en kısa zaman da nasip etsin inşallah 🥹🙏
hmyr61 happyela ayy hayırlı olsuunn benimde etestim bugün silik pozitife döndü erken gebelik testi yaptım pozitif şuan bi kaç gün daha bekleyeceğim aşırı heyecanlıyım bende rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipmetsün canım
happyela hmyr61 öyleyse var bence canım hiç bekleme kan ver net görmüşsün çünkü 😊 çok teşekkür ederim canım benim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰
cansumine happyela merhaba sizin pozitif çıkmış heralde kanda hayırlısı olsun 🌸 benim testime de bakabilir misiniz kaç gün vardı sizin adetinize acaba bu testi yaptığınızda benimkinde buna benziyor sanki
happyela anonim211 Canım bence aynısı senin de var gibi benim 3 haftalık falan görünüyor muhtemelen senin de öyle ve yeni olduğu için baya silik 🥰
hmyr61 happyela Çok sağol canım biraz silik gibi çıktı o yüzden beklemek istiyorum sanırım geç yumurtlama felan oldu bugüne kadar yaptıklarım negatif di çünkü bi 2 gün önce yaptığımda gölge görür gibi olmuştum ama kimse görmemişti