betul_tkdmr01 Sezeryan oldum 4 . Günüm biraz yürüyüp yatıyorum tam olarak ne zman normal hayata donebilrm rahat oturup bebeğimi kucağıma ne zman alabilrm
tugba0305 betul_tkdmr01 sanırım bu kişiye özel bir durum 3 gün içinde normale dönen de var 15 20 gün yada 40 ı çıkana kadar yatan da var.umarım sizin kısa sürer bende sezeryan olma ihtimalim var korkuyorum
ArelinAnnesi1 betul_tkdmr01 ilk doğumum da 3.cu gün bebeğim sarılıktan yatış yaptığı için o acıyı pek gözüm görmedi açıkçası 3cu gün normal insan gbi koşturdum hastanede 🥺 7inci günde kalkıp kayınvalideme destek oldum işlerde Evlat işin ucunda olunca insanın gözü kararıyor
betul_tkdmr01 tugba0305 korkmayın Allah yardım ediyor bolbol dua edin Allah hepimize yardım etsin elimden geldiğince kalkıp yuurumeye çalışıyorum
Mamiko_2020 İlk günden her şeyini yapmaya başlamıştım iş başa düşünce ağrı vs düşünemedim 🥲ama totalde 2-3 günde bitti ağrılarım 😊bol booll hareket etmek lazım,24 günlüğüz hala arada sızı olur içten
tugba0305 betul_tkdmr01 evet genelde herkes kontrollü hareket etmeyi öneriyor.Bizim süreç ve bebek sıkıntılı o yüzden de korkuyorum aslında Allah yardımcımız olsun
bbaskal betul_tkdmr01 tamamen sana bağlı hareketsiz kalmaman lazım yavaş ve kontrollü hareketler süreci hızlandırıyor, ben 1 hafta içinde tamamen kendime gelmiştim daha erken de toparlayabilirdim ama bir enfeksiyon sorunu yaşadım o yüzden 1 haftayı bulmuştu tamamen ayağa kalkmam
Yazmelegi_ betul_tkdmr01 kızımda 3. Gün iyiydim 1 hafta da tamamen toparlanmistim. Oğlumda ise 1 haftada toparladım ama 10. Gün daha iyiydim
elifakylclk betul_tkdmr01 bir hafta oldu 3. Günden sonra iyiydim ama korse takmaya başlayınca baya rahatladım