emosland Blueeberryy ya direk konuya girdi ücreti 15 bin istersen hemen yapalım kürtajı deyince şok oldum zaten bakalım hayırlısı olsun artık
Mutlu_Bir_Anne3 emosland Çok teşekkür ederim canım, 1 ay önce doğum yaptım. Seni çok iyi anlıyorum, zor ama Allah büyüktür ve taktir onundur. İnşallah Allah bu güzel günlerde seni de sevindirsin 💜 Beta ver tekrar, eski beta ile karşılaştır
shsen emosland 9+4 bugün daha yeni geldim 1 hafta daha bekleyelim dedi alttan 6 gözüktü ama kalp atışı yok devlet Hastanesi’ne gittim bekle 1 hafta daha sorun olmuyor dedi ama haftaya artık yeter dedi
emosland shsen aynı ben gibisin desene hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım benim💖inşallah herşey güzel olur ama olmazsa da isyan yok bi daha verir yüce Rabbim yeter ki ona inanmaktan güvenmekten vazgeçmeyelim
Mutlu_Bir_Anne3 emosland İnşallah güzel haberler alırsın. Söyle canım beta takibi önemli. Böyle şeyler çok oluyor. Geç döllenme olabiliyor demişti doktorum.
060436 emosland nasıl yani bi doktor neden böyle birşey söyler ki çok tanıdığım oldu bu haftalarda bebekleri görünmedi geç dönlenmeden dolayı
emosland 060436 bende anlamadım ki hani diyorlar ya devlette doktorlar şöyle böyle bana da özelde ki çat diye dedi hani ikna olsam anında yatıracak kürtaj yapacak
ArelinAnnesi1 karamel008 anneyi zehirleme riski var denmediği sürece bekleyin Rabbim büyük. Rabbim dileyen canı gönülden isteyen her kadına nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
060436 emosland sakın bekle rabim istese nasibi bu dünyada varsa her şekilde hayırlı günde gelir bazı doktorların vicdanları nerde sorgulamak gerekiyor çok hassas bir dönem pat diye böyle şeyleri söylemek onlar için çocuk oyuncağı
efnanmoms emosland bende yaşadım düşük yapıyorsun muhtemelen ama üzülme ben üstüne kızım hamilr kaldım şuan 3 yaşına gidiyor şimdi ikinci oğluma hamileyim 6 aylık herkadının başına gelebiliyor benimde gelişmemişti dediğin lekelenme ile düşükle attım sorun olmadan şükür ki 🙏🏻