emosland Öyle benim zaten plansızdı 3.bebek olacaktı ama sonradan alışmıştım ama verende alan da Allah mutlaka bir hayrı vardır dedim.Bize şer gibi görünen şeylerin arkasında ne hayırlar gizli göremiyoruz ki.Ben tam 7+3 te doktora gittim bebek göründü ama 6+1 di ultrasonda karından kalp atışı duyulmadı benim rahmim geride o yüzden doktorum normal duyulmaması dedi ama kalp atışı var ben titreşimleri görebiliyorum alttan baksak kesin duyarız da gerek var mı dedi bende yok kalp atışı varsa duymasam da olur 3.sonuçta kalp atışı nasıl olur biliyorum dedim sonra lekelenme arttı ve rengi pembeye döndü hemen gittim alttan baktı 6+1 çıktı yine sat’a göre 8 haftalık olması gerekiyordu bende gelişimi durmuş olabilir mi 10 gün önce geldiğimde de aynıydı dedim olabilir dedi benim kanama başladığı için kürtajj yapmak istemedi doktorum kendi düşecek bekleyelim dedi detay vermicem zor bir süreç yaşadım doktorum bile dedi böyle olacağını bilseydim kürtaja alırdım seni dedi.Hala lekelenme geliyor beta takibi yapıyoruz kalanların temizlenip temizlenmeyeceğine yarın karar verilecek