Aysenur9689 Kızlar 20+2 çift yumurta ikizlerime hamileyim. 62 kilo ile gebe kaldım. Aşırı bulantı kusmayla ilk üç ayımda 6 kilo verdim. Bu haftaya kadar da sadece 3 kilo almışım. Bebişler haftasıyla uyumlu ama tedirgin oldum yine de. Siz 20. haftaya kadar kaç kilo almıştınız?
ikinciprensimgeliyor Aysenur9689 canim 20.haftaya kadar cok alinmiyor zaten 20 den sonra cok aliniyor.
esractn Aysenur9689 Bende ayni durumdayim bi sıkıntı yok bunda canim. 48 kiloyla hamile kaldim zaten zayıftım bulantidan dolayı 4kilo verdim 44e düştüm.17inci haftama kadar kilo alamadım. Şimdi 50 kiloyum, 23uncu haftadayım ıkizlerimle.
Aysenur9689 d190516 yeme içmeniz nasıl. Ben sorun yaşamıyorum iştahım gebe kalmadan önceki gibi ama kilo alamadım.
d190516 Aysenur9689 ne canım çekerse yiyorum valla dikkat etmiyorum kilo almim diye falan bebişler sağlıklı olsunda sen almayıver bişey olmaz
Aysenur9689 d190516 Rabbim herkese sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Bende almak için çabalamıyorum da. Allah korusun onlar için yetersiz gelir diye korkuyorum.
Minam 24. Haftam bitmek üzere bir kilo aldım. Bulantı kusmayla geçti sürekli gebeliğim. Şimdi iyiyim şükür bebeklerde gayet sağlıklı önemli olan o. Drum da önemsemiyor benim kilo almamı
Zozan03 Aysenur9689 bende 13 +4 gunluk olduk ikizlerimle bende 95 kilola hamile kaldim simdi 90 kiloyum ve asiri kusmam oluyo keske gecse benimde bebeklerim tam haftasinda