Daisyy000 Muhendis-Anne Cebeci tıp fakültesi hastanesinde yaptırmanızı öneririm. 1 saat çok güzel inceliyorlar. Ücretsiz mis gibi 😬
nilperab Muhendis-Anne bende atatürk sanatoryum nırmal kadın doğuma sıra aldım.Detaylı ultrason yaptırcagımı soyledim kadın doğum doktoru istem attı.Aşağı kattan detaylı ultrason için sıra aldım .Ben 19 haftalıkken gıttım .10 nisana randevum var (ortalama 3 hafta sonrasına randevu almıs oldım)
duygukoltuk Daisyy000 bilmiyordum yaaa bilsem giderdim vallaa Hüseyin hoca da 45-50 dk sürdü ama tabi ücretli oldu 🤭
yigitalparslan Daisyy000 Bu cebeci tip fakültesi dediginiz Ankara üniversitesi Cebeci arastirma ve uygulama Hastanesi olarak gecen yer mi
Daisyy000 Muhendis-Anne Kadin doğum katinda banko var oradan sıra aliyorsunuz, muayeneye girince detaylı randevusu almak istediğinizi söyleyince size tarih veriyorlar. Mhrsden alinmiyor buranın randevusu 🌸
duygukoltuk Muhendis-Anne normalde bir de Hüseyin Hoca acıbadem de hasta bakıyor acıbademde 11.000 tl ye bakıyormuş. Kendi muayenehanesinde 6.000 tl , cebeci tıp ta randevu bulunabilirse orası iyiymiş
Muhendis-Anne duygukoltuk orayada önce muayene randevusu almak gerekiyor sanırım yer varsa anca öyle olur gibi. Etlik şehir falan da mayısa kadar doluymuş şaka gibi
byzkds Daisyy000 merhaba ben muayeneye girmeden telefondan aldım detaylı randevusunu , önceden hiç gitmedim cebeci tıp fakültesine bir sorun olur mu bakarlar dimi
retibesahin Ben Cebeci tıpta yaptırdım 50 dk sürdü ücretsızdı kendı doktorum yonlendırdı fotoğraf verdı ama net degıl yalnızca bebegımın elı var 😂olsun onemlı degıl sağlıklı olduğunu soyledıler bılgılendırme de yaptı sağolsun onerırım
Daisyy000 byzkds Merhaba 2 cocukta da önceden gidip almıştım ,o şekilde hiç almadım bilgim yok ,isterseniz bi arayıp sorun