1_prensesannesii Merhaba kızlar 12+5 teyim doktorum bugün plansenta rahim ağzına çok yakın dedi zaten ara ara lekelenmelerim oluyordu böyle olup da sonradan yukarı çıkan var mı ağır iş yapma dinlen dedi üç hafta sonra tekrar gideceğim
selo48 1_prensesannesii canım bana da 9+4 de şuan aşağıda dedi ama yüksek ihtimalle çıkar dedi öyle de oldu 13+1 de plesentayı unut artık yukarı çıkmış dedi . Senin de haftan daha çok erken . 20. Ve 24. Haftaya kadar çıkmazsa o zaman plesenta previa tanısı konuyor . Ki bu haftalardan sonra yukarı çıkanları bile okudum burada .
mervekalkann 1_prensesannesii hiç endişelenme 22. Haftamda yukarı çıktığını öğrenmiştik detaylı ultrasonda. Erken haftalarda alt yerleşimli olabiliyormuş böyle bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuş sıkma canını.
1_prensesannesii superstar_00 doktor da 6. Aya kadar yukarı çıkmasını bekleriz dedi sizde bu süreçte ilişki yasak mıydı ben sormayı unuttum
superstar_00 1_prensesannesii Benim ilk gebelikte düşük riskim vardı 3 aya kadar kanama alanı vardı gebeliğin başından sonuna ilişki yasaktı.
ebru_s97 1_prensesannesii bende bugün 12+5 de gittim Banada aşağıda dendi 1 ay dikkat et yani sonraki gelişine kadar cinsel ilişki yasak dedi
kayrosmom Benim 20. Haftalardan sonra çıktı ağır kaldırmamaya çalıstım çok yürümemeye calıstım. Yani tabiki sürekli yatmadım ama günlük 10 bin adım falanda atmadım hafif yürüyüşler yaptım 20. Haftadan sonra tamamen çıkmıstı yukarı
1_prensesannesii kayrosmom ben de öyle uzun uzun yürümüyorum ağır iş de yok yani sadece gerekli olan işleri yapıyorum
1_prensesannesii superstar_00 bana dedi ki herhangi bir düşük riskin şu anda yok sadece dikkat edip yukarı çıkmasını bekelyeceğiz
1_prensesannesii selo48 evet 28 de çıkanları okudum burda ama işte insan endişeleniyor dinlenmeye de pek fırsat olmuyor iki çocuk var bayram da geldi malum
1_prensesannesii mervekalkann can sıkmak değil ama ister istemez aklıma takılıyor kanamam lekelerim durdu şimdilik 2 hafta sonra gideceğiz umarım çıkmış olur
1_prensesannesii AuraMomB bana kısmen kapatmış dedi hatta kapatmaya yakın gibi bir şey dedi kapatmış da demedi ama yine de kafam karıştı
selo48 1_prensesannesii benim de bir oğlum var hep ayaktayım büyük 6 buçuk yaşında ama sürekli o kurstan bu kursa ordan okula derken koşuşturma halimdeyim ona rağmen benim 4 hafta gibi bir sürede çıktı yukarı senin de çıkar merak etme