flz3576 merveasd oğlum 2.5 yaşında olcak 1 ay sonra dogumum var ben 26 yaşındayım şuan ilk çocuğum 23 yaşında doğdu yıl sonunda 😆😆 eğer düşünüyorsanız ara vermeyin hemen yapın sonra rahata alışırsınız daha da zorlanırsınız
Deletedmom_8793 merveasd ilk kızım 2 yaşındayken ben hamile kaldım şuan 33 aylık olacak ve aynı hafta kardeşi doğacak bende 28 yaşıma girdim bu hafta
Seraymesut merveasd ben ilk düşük yaptığımda 20 yaşında idim ikinci ölü dogumumda 23 şuan 2.5 yaş oğlum var ona 24 yaşında hamile kaldım şuan 28 im 19 haftalık gebeyim
ozlemmm93 32 yaşındayım şu anda 2 ay sonra inşaAllah 2. Bebeğimi kucağıma alıcam ilk oğlumda 24 yaşımda kucağıma aldım ☺️
semahayall merveasd ilk çocuk 25 ikinci çocuğa şu an hamileyim 29 💖 hep böyle hayal ediyordum , çok şükür nasip oldu 🌸
seher_3590 merveasd ilk çocuğum 6 yaşında 25 yaşında doğum yaptım şuan 31 yaşındayım ikinci bebegim 20 gün sonra doğacak nasipse 😇🥰
morgil merveasd bn 32 yalındayım ilk kızım üç ay sonra 2 yaşına giricek. ve 4 ayşık hamileyim. yani doğduğunda 2 yaş 3 ay olucak 😂 yani bebelerimin arasında 2 yaş var diyelim
maco61 merveasd 23 yaşında kızım doğdu şuan 3,5 yaşınds, 27 yaşıma girecegim 32 haftalık oğluma hamileyim☺️ sağlıkla kucağımıza alalım Allah isteyen herkese nasip etsin