YavuzunSelini Denizgumuskaya Benim hastaneye yattigmda 2 cm açılmam vardi 6 saat sonra 6 cm oldu ve malesef sonum sezeryan oldu
Gebeyimm Denizgumuskaya böyle şeyler kişiye göre değişir ben ilk doğumumda verdiler 8 saat çektim doğuramadım sezeryan oldum arkadaşın 20 gün önce doğum yaptı suni sancı verdiler 2 saatte doğurdu seninde Allah kolaylaştırsın inşallah yardımcın olsun 🥰
Maviyesil121212 Bstt hayır hiç açılması yoktu 40. Haftayı doldurduğu icin suni verdiler çatır çatır doğurdu vallahi:)
Denizgumuskaya Maviyesil121212 ben çok korkuyorum hiç açılma YÖK normal sancılarım var am ebe diyor ya sezaryen olursun yada suni veririz
Denizgumuskaya Nebahathumeyra 😣😣😣😣 çok kötü mü herkes diyor normal sancılardan daha kötü diye öyle mi gerçekten
Nebahathumeyra Yanbenş ki çok zor geçti 4 yıl oldu hala suni sancı dendiğimde burnumun direği sızlıyor
Maviyesil121212 YavuzunSelini benim de en korktuğum şey bu sancıyı çekip sezeyana alınmak :( hastanede squat yürüyüş falan yaptın mı canım bi de hurma yedin mi Doğuma 1 ay kala
Merve0115 Denizgumuskaya bol yürüyüş, merdiven inip çık, hurma ve ananas ye. Bende 38deyim😅 Açılmam var mı onu da bilmiyorum ama merdiven in çık hariç diğerlerini yapıyorum
Denizgumuskaya Merve0115 hurmadan tksindim iyice ama ananasa bayiliyorum iki tane aldım az az yemeye çalışıyorum bakalaim hayırlısı yarın kontrolüm var insallah açılma olur da suni sancı vermezler
Merve0115 Denizgumuskaya inşaalah 🤲 verilecekse de kolaylıkla atlatıp sağlıkla normal yoldan doğum yapabilmeyi nasip etsin Allah cümlemize☺️
YavuzunSelini Maviyesil121212 Yok valla ikisinide yapamadim planli bı yatış degildi zaten kontrole gittim tansiyondan bide suyum siziyodu yatisim yapildi yarinda dogumum oldu :/
NihalSelin Bende yeni dogum yaptim bebegim henuz 16 gunluk normal sancilarimla basladi gece 2 de sabah 9 da hastaneye gittim 3 cm aciklik dedi doktor bekledik nst falan acilma degismiyor suni sanci verdiler 11 gibi aksam 18.30 da dogdu oglum ama suni sanci cok zor yaa normal sancilarn gibi hic degil allah yardm etsn hepinize bir avazda kurtarsn insallah 🤲