morgil Arkadaşlar 2 sene önce normal doğum yaptım ve şuan 4 aylık hamileyim. Normal doğumdan yanayım ama şuan nasıl birşey olduğunu bildiğim için aşırı korkuyorum. 😭
rabiaerdemm morgil bende korkuyorum bu 3. Olacak ama ilkine göre ikincisi çok daha kolaydı belki bu daha kolay olur diye kendimi avutuyorum
ikbalnur morgil Al benden de o kadar neler yaşayacağımı bildiğim için korkuyorum sürekli sancı anını düşünüyorum insAllah bu daha kolay geçer tek duam bu
parildayanyildiz2 morgil bende 3 sene önce normal doğum yaptım doğumum çok zordu yine normal istiyorum nasip olursa ama bilmek çok zormuş ya belki bu kolay olur diye kendimi avutuyorum
morgil hyena ilk doğumum kolaydı gerçekden kolaydı maşallah diyelimde nazar değmesin 🤣ama o an zor yani nekadar kolay olursa olsun doğuum zor anam
morgil rabiaerdemm yaa cnmm 🥹🥹 inşallah kolay geçer bir avazda. valla ontanede olsa insan o an bildiğinide unutuyor allahım kolaylık versin bizlere
morgil ikbalnur işnnşallah cnm bnm birbirimize dua edelim bütün hamilelere rabbim kolaylık versin diyerek. herşeyden önce psikolojisi çok zor
rabiaerdemm morgil amin canım inşallah valla o sancı kısmını hiç hatırlamak istemiyorum tek derdim o 🙄
flz3576 morgil bende 2023 te doğum yaptım 1 ay sonra tekrar doğumum var çok stresliyim çok korkuyorum hergun düşünmekten başım ağrıyor uykusuz kalıyorum 😭😭
morgil flz3576 ya cnmmm düşünme lütfen . kolay doğumlar için dualar var onları araştır oku lütfen gerçekden işe yaricaktır. rabbim kolayşık versin
parildayanyildiz2 morgil aynen yaa ilk doğumuma güle oynaya gittim başıma geleceklerden habersiz bu defa şimdiden korkuyorum 16 haftalığız daha🤦🏼♀️😁
morgil rabiaerdemm sancıdan yana skntım yokda çocuk fırtlatmak ay nebliyeyim dur bahsetmeylim bana bişeyler oluyo 😄🤣🤣
parildayanyildiz2 morgil net öğrenemedik bir türlü nazlı çıktı bizim bebiş göstermiyor sen öğrendin mi?