coolmom1 Nasıl başlatacağız bu doğumu tecrübeli anneler bi yazabilir mi ? Hiç tahammül kalmadı artık. Daha çabuk yoruluyorum, ağrılar fena durumda, çok çabuk sinirleniyorum, her şeye takılıyorum ve aklım sürekli doğumda
kaplanseren coolmom1 39 olacağım yarın zerre gram doğum belirtisi yok çok yoruldum psikolojik olarak sezeryan olmak suni sancı vs almak istemiyorum sürekli aklımda bu kaygılar dönüp dolanıyor sürekli bugün de mi doğurmadın soruları çok yoruldum 🥹
coolmom1 Edaisik055 yaaa bir bilsen neler yapacağımızı hiç durmayacağım size de hadi doğsun artık hissiyatı geldi mi
Edaisik055 coolmom1 evett hem ağrılardan kurtulmak hemde bebişime kavuşma heyecanı bastırıyor durduramıyorum 🥲 ama yok yani hiç bir belirti 🥲🥲
nur_T 39+0 ız gece boyu yarım saatte bir sancı geldi kasılmayla birlikte sabah dr a gidecektim sancı şisdeti azaldı anlamadım bekliyorum öyle biraz daha egzersiz yapacağım bugün yine inşallah yakındır
coolmom1 nur_T gece olunca sanki bana da tüm sancılar geliyor ağrı artıyor ama sabah hiçbir şey yok ben de anlamadım ya ne yapmamız gerekli
nur_T coolmom1 gündüz yine egzersiz ve yorulmalara devam bence:) dün aşırı bir enerji gelmişti bana baya yordum kendimi hatta sancı başlayınca acaba mı dedim ama beklemek istedim beklerken de sancı gitti bdgdfdjjsjh hayırlısı inşallah gün içinde ilerler
coolmom1 kaplanseren ya evet bir de bu işin psikolojik boyutu var ama kimse ona bakmıyor gibi. çok şükür düşünen insanlar var çevremizde ama baskı yaratıyorlar
coolmom1 haticedrd evet ben de henüz hiç düzenli sancı yaşamadım bari nişanım gelseydi falan diyorum kendi kendime
coolmom1 nur_T hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler tabi önceliğimiz o fakat ne hareketler, hurmalar, ananaslar yok olmayınca olmuyor sanırım 😂😂
haticedrd coolmom1 yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum hurma yiyorum ama tık yok gelesi yok galiba oğlumun 😄
nur_T coolmom1 2. Doğumumda 39+6 da birden düzenli sancı ve 22 saatlik süreçle gelmişti oğlum öncesinde keskin bir belirti yoktu ne nişan ne su yoktu yani
rubyyyy Ben de 39+2 oldum sürekli doğurmadın mı soruları 🤦🏻♀️ egzersiz, hurma, temizlik her şeyi denedim gece olunca biraz sancı ve baskı hissediyorum ama gündüz hiçbir şey yok 2 cm açılma da vardı en son. Dün gece koyu bir akıntım oldu afedersiniz içinde saç teli gibi kan vardı acaba nişan geldi sancılar da gelir mi dedim ama hiçbir şey olmadı bekliyoruz beyefendinin keyfinii