naranta kizlar peki bir sey sorucam babybjorn anakucagini biliyorsunuzdur bunun bir muadili falan yok mu
Mom_1217 naranta Mamma manuel ana kucağı onun muadili diye duydum çok da seviliyormuş ama kullanmadım
elosee zeynepc96 tabiki manual . Kim bulduysa icat ettiyse Allah razı olsun elim ayağım kolum organım parçam 😁 hatta kızım yaşına geldi veda ettik artık psikolojim bozuldu o derece iyi bişey
Zumruduanka160 tahamommy bence bu genelleme doğru değil . Benim bebeğim ilk 2 ay durmuyordu otomatik olanda . Sadece titreşimde duruyordu bazen uyuyordu kısa. Şimdi 3 aylık olmak üzere otomatiği seviyor onda uyuyor ..
tahamommy Zumruduanka160 her bebek tabi ki farklıdır ama zaten otomatikler maks 4 ay kullanılıyor kilo ağırlaştıkça anakucağı taşımıyor bile, asıl 4. Aydan sonrası önemli valla çok hareketleniyorlar hemen herşeyden sıkılıyorlar
Rabiul Mrh16 kızım 20 aylık hala kullanıyoruz 1 ay sonra doğum yapacağım onda da kullanırım muhtemelen
Mrh16 Rabiul ooo Maslallah baya kullanmissiniz hangi marka acaba link falan varmı yada ismini yazabilir misiniz rica etsem
Zumruduanka160 Rabiul o kadar büyük bebek duruyor mu ya anakucagında 🤔 benimki 3 aylık şuan otomatikte duruyor ama manuel alsam mı kararsızım büyüyünce durmaz diyor annem
Rabiul Zumruduanka160 her bebek farklıdır.sadece gece uykusuna geçişte eşim uyuttuğu için kullanıyor ve seviyor kızm bazen açtırıp kendi bebeklerini sallıyor 😁