cigddm Melekk_38 bnce iğne etkisi.kalmamiş 12. Gün de bitiyor etki zaten yoksa hamilelik 2 gün içinde adet olursunuz
aylindedeee Şimdi az önce lekelenmem oldu açık kırmızıydı çok küçük bi kaç damla geldi regl gibi ağrım falan yok umarım lekelenmedir 🥹
aylindedeee mystery94 bu ayı atlatayım kan veririm diyordum lekelenmem oldu . Umarım adete dönmez 🥹 Bu hafta kan vericem inşallah adete dönmezse 🥹
aylindedeee Melekk_38 14. Gün iğne etkisi kalmıyor iki günde bir tekrarla testini allahın izniyle vardır ❤️😍🥹
Cansin_01 Melekk_38 iğne etkisi değildir canım tabi testin içini açmadan gördüysen. Yoksa içi açılan testler kuruma çizgisi bırakıyor yanıltıyor
aylindedeee Melekk_38 Canım sen mutlaka kan testi ver inşallah vardır çok dua ediyorum hepimiz için 🥹☺️❤️
cigddm aylindedeee ne durumdasin bugün 30 günde bir adet olduğum için geçen ay 14 şubatta oldum 28 çekiyordu bu ay da bugün bekleniyor bakalım kısmet nasip inşaallah olmam
Neva_aydn aylindedeee bende 24 Şubat’ta vuruldum 25 Şubat’ta aşılama yaptım hemen hemen 3 hafta oluyor hala adet olmadım bugün kontrol var yoldayım hastaneye gidiyorum