vanilya_kokusu_ beautiful_ ben seni motive edemem aşkım aynısının daha beterini ikinci trimester de yaşadım çünkü 😫😢🤮🤢😫🫨😵💫
demirrleydi_ beautiful_ aaa neden kız sürekli evde nasıl duruyorsun ben birazdan hazırlayıp çıkıcam avmye Ayy keşke bende gitmesem hiç gidesim yok anamlara🤦🏼♀️
beautiful_ demirrleydi_ köyde gezilecek yer yokki bacım sabah kendi evimden kalkıp direk kaynana evine postalanıyorum 😂 annem benden çok uzakta 3 senedir görmedim 🥺
beautiful_ QueenBahar_ yok bacım sahurda yedim yemeğimi ve ben 1 saat oturup dinlenene dinlene yiyorum yemek sonrası başlıyor mide bulantısı o kadar dikkat de ediyorum yediğime içtiğime ama yok saat 5de başladı sabah 9 da kötü oldum
beautiful_ kurkmantosuzmadonna varda oğlum öyle zorluk vermiyor yardım bile ediyor kaynanamla aynı evdeyiz akşama kadar ama işte ortam müsait değil dinlenmeye
demirrleydi_ beautiful_ nerdesin ki aşkım sen çık yürüyüş yap iyi gelir sana kaynanaya gidip gelmek çile Ayy kıyamam yaa 3 yıl uzun süre benim 4 ay önce yanımdaydı
bsrbrkysr184_ beautiful_ diğerinden farklı gibiyse cinsiyet mi farklı acaba dedm de 😄 ah ah az kaldı beybim dayan
beautiful_ demirrleydi_ yürüyüş yapıyorum kız kimse benim kadar yapmıyordur soba yakacağını falan getir derken yürüyorum evler arasında mesafe var giderken ben Muş’ta yaşıyorum annem İstanbul’da
demirrleydi_ beautiful_ aa tanışma hikayeni okudum kuzeninle evlisin dimi şimdi kaynana neyin oluyor kaynana mı akraba kayınbaba mı İstanbul’dan Muş’a baya mesafe var
beautiful_ demirrleydi_ teyzem oluyor ama kayınpeder de akraba 😂 Ve doğma büyüme İstanbul’luyum ben en zor bu
QueenBahar_ beautiful_ evet demiştim 🤣 Ama benim kızımda böyle aynı senin gibi oluyordum Ne zman öğreneceksin senden dhaa çok merak ediyorum cinsiyeti 😅
demirrleydi_ beautiful_ ayy en sevmediğim akraba kaynana🤭🤭🤭 Sana çok zor gelmiştir büyük şehirden gidip köyde yaşamak