deletedmom43191 Deletedmom_878 ucuncude bi seferde tuttu ama ilki 5 6 ay ugrastirdi tek tupum olmasina ragmen fazla beklemedim
deletedmom43191 Deletedmom_878 hicbjsey yapmadim ilkini zaten istiyodum ikinciyide istemiyodum kazada oluverdi ucuncu de baya baya dikkate ragmen bi boslukta oldu
deletedmom43191 Deletedmom_878 bundan sonra sakıncalı gıdım gıdım hareket ediyorum tek tüpüm baya çalışkan
Deletedmom_878 deletedmom43191 sen o doğurganlıktan bize fırlat bacım 😀😀 2 tüp olsa napardın kim bilir dmsmdmdn
Semilk05 Deletedmom_878 doktora va gitmedim 3 yıl korundum çocuk istediğimiz ay hamile kaldım yumurtlama haftamı değerlendirdim uygulamadan bakıp
Semilk05 Deletedmom_878 olabilir vücut kendini korumaya devam ediyordur illa olcak diye beklemedim bende olmaz diye düşünüyordum
gizarden Deletedmom_878 inşallah canım amin. Hatta br o ay tam hsg filmi çektirmeye gicektim bi baktım ki hamileyim:)
halie Deletedmom_878 ikinci gebelik istedikten snra 4 ay sonunda oldu adetinin 14. Cu günü mutlaka gün aşırı ilişki bem böyle kaldim
humaakusu Deletedmom_878 inşAllah ben hep dua ediyorum benim de yakınlarım var evladı olmayan Rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin 🤲