dy25 Deletedmom_878 bişey olmaz zaman alır belki ama olur kendine takviye alabilirsin yumurta kalitesini artırmak için
Deletedmom_878 sevacano 8 yaşında canım mayıs ayında da düşüğüm var 13 haftalık 4 aydır denedik olmadı henüz
sevacano Deletedmom_878 canım genetik test yaptırdın mı yapmanı tavsiye ederim kürtajdan hemen sonra korunmasız ilişkiye girince genelde tutuyor bir muddet korunduysanız ondandır . Benim de düşüğüm oldu korunmasız yapınca 2aya hemen hamıle kaldım çok şükür
Deletedmom_878 sevacano canım 13 haftalık düşük yaşadığım için 6 ay korunması söylediler bende pişman oldum keşke korunmasaydım 4 ayda öyle geçti işte
Deletedmom_878 sevacano canım sağlıklı bir kızım olduğu için yapmadılar ama patolojiye gitti temiz geldi sonuç
mrvilay Deletedmom_878 ilk kızımda ilk ayda hamile kalmıştım. Şuan k gebeliğimde 7.ayda hamile kaldım. Hem de artık denemeyi bırakıp korunmaya başladığımızda hamile kaldığımı öğrendim:)
mutl Deletedmom_878 ilk gebelikte ilk ayda kaldım 2. De 4. Ayda ilk 3 ay denedik olmadı sonra eczaneden ocean mummy aldım onu kullanmaya başladım 4. Ayda kaldım
aselimdurum Deletedmom_878 kızım 6 yaşında ben şuan 17 haftalık gebeyim geçen sene de boş gebelik yaşadım ama ben korunurken gebe kaldım istemiyordum ikinci çocuk Rabbim istiyormuş nasip etti
Sevgiiss Deletedmom_878 oğluma ilk aydan hamile kalmıştım , kızımda da 12 ayda 4 kez hamile kaldım 3 tanesi kese bile görünmeden bitti tam 12. Ayda 4.kez hamile olduğumu öğrendim şükür 32 haftadayız
Sevgiiss btun benim çıkıyordu 9. Gün ( yumurtlama değil çatlamadan sonra 9. Gün ) ama genelde 12 . Gün net oluyor canım