Nart76 22.haftamızda detaylı ultrasonda bağırsakda genişleme olduğunu söyledi doktor aynı şeyi yaşayan varmı
MelekAnnesi52 Nart76 bize de detaylıda aynı şeyi söyledi bir sıkıntı yaşatmaya cağını takip edilmesi gerektiğini söyledi iki farklı hastaneye gidiyoruz diğer hastaneye 4 Nisan'da gideceğim ordaki doktoruma da soracağım ☺️
momsboys Nart76 MelekAnnesi52 Duygudamla kızlar eski bir konu ama hala forumdaysanız acaba durumlar ne oldu banada dediler bugun bagırsak genişlemesi var diye 22 haftalıgım
Kbrince Nart76 doğum yaptınız mı geçti mi acaba problem. 22 haftalığım bana da aynı şey söylendi lütfen cevap verin
Nart76 MelekAnnesi52 inşallah bi sıkıntı çıkmaz peki büyüme varmı sizde bize de takip edilmesi gerektiği söylendi
Nart76 MelekAnnesi52 anladım size böbrek genişlemesi demişler bize bağırsak genişlemesi dedi doktor bakalım haftaya başka bir doktora gidicez
Duygudamla 27 haftalığım Benin’de bebeğim de bagırsak genişlemesi var dediler 24 haftada görmüştü kontrol edecegız geçmezse doğduktan sonra ameliyat olacak dedi Allah şifa versin her bebeğe bizlere de sabır
Duygudamla Nart76 belki de geçer yani inş düzelir çok üzülürüm daha minicik bebeğimin bıçak altına yatması çok üzücü Allahım beterinden korusun ama benim tüm psikolojim alt üst oldu artık
Nart76 Duygudamla evet öyle çok üzücü bir durum inşallah sağlıkla doğarlar bir sorun olmaz bizde 23.haftamızda öğrendik o günden buyana çok kötü durumdayız dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elden
birmelekannesi_ momsboys 27. Haftada gorduldu bebegim makati kapali olarak dogdu 1 gunlukken ameliyat oldu kolostomi açildi 1 yil sonra 3-4 ameliyat daha gecirecek makatida ozaman acilacak 48 gundur kuvezde kaliyor bebegim
momsboys birmelekannesi_ Allah yardımcınız olsun sabırlar versin bana iki kontrolde denildi sonda kendiliğinden gecti suan yolunda gözüküyor hersey