Bu bilgiyi yazmak için buraya üye oldum ki benim çok zorlandığım durumu sizlerde yaşamayın diye. Medicana Ataşehir hastanesinde Beste Hanıma gidiyordum. Geçtiğimiz hafta kanamam oldu, ve böyle durumlar hep pazar gününe yada doktorun mesai dışına denk gelir. Benimde öyle oldu. Kendisi bana numarasını verdi ve bir şey olursa buradan ulaşabilirsin demişti. Kanama olunca tedirgin oldum ve kendisine pazar günü yazdım. Ancak uzun bir süre dönüş alamadım. Kanamam devam ettiği için çok çekinerek aradım, ben aradıktan sonra mesajlara cevap verdi telefonu açmasını beklemiyordum zaten bu sorunda değil. Acil hastaneye gitmem gerektiğini yazmış, nereye gideceğimi sordum devlet hastenesine falan gidebilirsiniz diye dönüş aldım. Eğer pazar günü Medicanaya gidersem takipli doktor olduğu için acil durumda kendisi hastaneye davet ediliyormuş, bunun olmaması için beni yüzeysel olarak devlet hastanesine git şeklinde bir cevapla bıraktı ortada. Bir de son olarak ben hafta içi çalışıyorum mesai saatlerinde gelirseniz muayene edebilirim demiş. Bana mı bu durum absürt geldi yoksa yaşanan durum çok mu normal anlamadım. Çok şükür daha sonra farklı bir özel hastaneye gittim ve çokta yardımcı oldular şuan oradaki doktorla devam ediyoruz. Ama ben o gün yaşadığım korkuyu, ağlamalarımı, paniğimi hiç unutmayacağım. Elbette çocuk onların çocuğu değil ancak hamilelik ister ilk olsun ister 2,3,4 olsun hepsi çok özel ve anne için muazzam hassas bir dönem oluyor. Denk geldiğiniz doktor çok önemliymiş, bunu yazmadan geçmek istemedim. Umarım kimse böyle korkunç ve desteksiz kaldığı bir an yaşamaz.