meeliikke @sarilale123 hıçkırıklar tekmelerden çok farklı rahatça farkedebilirsin daha minimal ama saniyeleri aynı düzenli olunca hıçkırdığını anlıyosun 🥹 2-3 dk sürüyo benim beybimin mesela ordan da farkediyorum
sarilale123 Admsarzu haftanızda büyük o yüzden rahat hissedersiniz, inşallah yorumlarla tecrübelendim. İlerleyen hftalarda hissefetim. Sizin bayağı uzun sürüyormuş
sarilale123 mercimegin_annesiii ya çok tatlı maşallah 🥰, darısı benim kızıma hissettirsin annesine inşallah en kısa sürede
sarilale123 prenses99 teşekkür ederim şimdilik hissederdim bu anlatılanlara göre ama ilerleyen hftalarda hayırlısı
sarilale123 bastas rahatsız edeceğini sanmıyorum bebeği, doğal bir süreç, bakalım bende ilerleyen hftalarda deneyimlerim bu hissi inşallah
sarilale123 miniginannesi__ teşekkür ederim, bayram temizliği var hazır kızımdan bekliyorum bu performansı bakalım 🙂
sarilale123 charbdish bakalım yorumlarla tecrübelendim, teşekkür ederim.sıra yaşayarak öğrenmede hayırlısı artık
ayseveysel sarilale123 evet 30 dan sonra çok net hissediliyor ve dışarıdan bakınca bile gözükebiliyor 🥰😇 kaç haftalıksınız buarada
Busranur_mnts sarilale123 başı aşağıya dönükken hissediyorum 30dan sonra kasık kısmında ritmik pıtlar oluyordu birkaç saniye arayla pıt pıt çarpıyordu 3 5 dk falan sürüyordu
sarilale123 Busranur_mnts doğum pozisyonu alınca daha fazla his oluyor 30hafta gibi muhtemelen çoğunlukta böyle diyor, bekleyeceğim bakalım , teşekkür ederim