yenidennnn snmerd banada verdi bugün inşallah iyi gelir size fayda etti mi ben alerjik bi insanım astım yok ama 17. haftada nefes sorunum başladı
snmerd yenidennnn benim de o haftalarda başlamıştı ben astım hastasıyım iyi geliyor hızlı yürümeyin aşırı tempodan kaçının hava temizliyici kullanıyorum faydasını gördüm benim kedilerimde var ama
Esraysr16 snmerd aa kedilerle tıkanmıyor musun kedili eve gittim geçn gün tıkandım hava makinesi ile hava aldım o derece
yenidennnn snmerd benimde var hava makinam o açık hep doktor bide ilaç verdi o ile başlayan onu kullanmakla kullanmamak arasındayım siz extra ilaç alıyor musunuz
snmerd Esraysr16 artık alıştım yıllardır iç içeyim günlük toz alıyorum ev süpürüyorum artık kediler değil ama yoğun kokular ev tozu kalın halılar daha kötü ediyor hava temizleyicinin koku giderme özelliği var sigara için almıştık ama şuan yatak odasında takılı gece rahat uyuyorum
mihra5358 yenidennnn bende şuan 18 haftalık gebeyim 1 haftadır ağızdan puf şeklinde kullanıyorum göğüs hastalıkları bölümüne gittim nefes darlığı ve hızlı hızlı nefes alıp vermem vardı astım ilacı başlattı doktor
yenidennnn mihra5358 yemek yerkende oluyor mu ağızdan derin nefes alasım geliyor hep yemek yerken almazsam sanki ölecrkmişim gibi anlamıyorum bu ne ya
mihra5358 yenidennnn yemek yerken yatakta yatarken ayakta yürürken namaz kılarken her saniye arkadaş yanımda namaz kılıyordu bana dedi kanka iyimisin hiç normal değil nefes alış verisin coo hızlı koşupta nefes nefese kalır gibi halin var dedi dışarıdan da cok farkediliyor
yenidennnn mihra5358 evet gerçekten öyle en zoru yemek yemek ağzımdan nefes alınca genzime kaçacak diye korkuyorum
naranta alerjik astimim var symbicort kullaniyorum sabah aksam bir de hava temizleyicisi var evde… kedim rahatsiz etmiyor da bahar geldi geleli hapsirip duruyorum polenler beni mahvetti
yenidennnn gunes866_ hayır nefes darlığı olıyor derin nefes almak istiyorum özellikle efor sarfederken yemek yerken aşırı rahatsız oluyorum