alpikeakasya  Merhaba hanımlar, adetim 4 gün gecikti. Gecikmenin 2. Gününde bu testi yapmıştım. Bir daha yapmadım, test almaya fırsatım olmadı. Sizce var mı?
melekopan alpikeakasya Yani belli silik de olsa belkide daha çok yeni diye bu şekilde olmuştur bir iki gün sonra tekrar deneyin var gibi
alpikeakasya dilan128_ adet gecikmesi dışında herhangi bir belirtim yok. Adetim de bildim bileli hep günü gününe gelir. O yüzden arada kaldım. Kan testi net sonuç verir elbette ki ama ben bi hazır olayım öyle girmek istiyorum :)))
alpikeakasya ayzey1 teşekkür ederim, rabbim hayır ve kolaylıkla versin inşallah, her isteyene… Emin olamadım, hanım kardeşlerimden yorum bekledim :)
tubiide alpikeakasya erken gebelik testleri daha hassas (yanlış pozitif olayı da çok oluyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla Awox marka bu konuda daha iyi )ama sizin kaset testte bile çıkmış bence direk kanda beta hcg baktırın
aleyflx Tahmini 4 5 haftalık askm normalde 6. Haftadan önce kaset testte çıkmaz erken gebelikte 4. Haftada n belli olmaya başlar kasette çıktığına göre kesin var