eliftayfunada merhaba kızlar Bursada detaylı ultrason hakkında bilgisi olan varmı doktorum genelde tomakay öneriyormuş sizin yaptırıp memnun kaldığınız bir merkez varmı
platestopu eliftayfunada Doktorumun tavsiyesi ile lotus plazada dr aliye balkana gitmiştim diger yerlere görede en uygun fiyatli olani orasiydi
erismis eliftayfunada doktorumun önerisiyle aliye balkan özmene gittik biz. Lotus plazada. Kendisi zaten riskli gebelik uzmanı
ebruu1616 eliftayfunada benim doktor da sonomara yönlerdi eltim gitti memnun tomokay gereksiz pahalı nerdeyse iki katı 24 ünde sonomara randevu aldım
sym19 Merhaba benimde doktorum tomokayi önermişti fiyat araştırması sonucu söylediği yere yaptırma kararına vardım bazen doktorlar güvendikleri gözden yorum isteyebiliyorlar yönlendirme amaçlarından biride bu oluyır Ertan bey yaptı detaylıyı bizde biz memnun kaldık
momof3_ ben üç gebeliğimde de bulvarda Sonamar’a Zafer beye gittim,yüzünü göremediğimizde bekletip tekrar tekrar baktı memnun kaldım fiyatları da piyasaya göre uygundu diye hatırlıyorum
aleyyyr eliftayfunada özel hastane takiplimisiniz yoksa devletmi hastanede yapılmıyormu acaba daha hamileliğin başındayım pek bilgim yokda
mrykrgc aleyyyr devlete de yapılıyor bilecik eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım doktur barbaros ateşliye gayet memnun kaldım detaylı baktı
eliftayfunada doktorum özel muayenehanesi var cenk aşkalli jimerde doğum olcak inşallah ama detaylı ultrasonu tomakayda yapılıyormuş dün aradığımda 7500 tl dedi
ozturkkpnar eliftayfunada sonomar 4500 tl ye yapiyor ben ilk hamileligimde gitmistim cokta memnun kalmistim baya detayli bakiyor. Suan yine orayi tercih edicem gibi duruyor fiyat performans😂
smnkl eliftayfunada bende cenke gidiyorumm 33 haftalığım jimerde olucak sezeryanım gerçekten uçmuş fiyatlar süsler doğum fotoğrafçısı derken epey kabardı liste😆
muamma smnkl benimde 3. Gebelim biri 4 buçuk biri 2 buçuk yaşında gelecek günlerin yavrularım için kolay olmasını istiyorum rabbimden😞 bende jimerde yapmayı düşünüyorum imkanlar el verirse şehir hastanesi erkek doktorlarla dolu ve ben doğumda kasılırım diye korkuyorum