rmy1 rmy1 kalp atışı daha gözükmedi normal mi uygulamaya göre 6+2 normal 6+0 alttan muayene oldum haftaya gel dedi doktorum çok normal dedi ama ben strese giriyorum
melekopan rmy1 Benim ilk gebelikte 6 + 1 2 günlük idi devlete gittiğimde görmedi doktor özele gittim aynı gün duydum bunda da 5 haftanın içindeyim 1 buçuk hafta sonra gidip duymak istiyorum kafam rahat olsun sağlıklı dediyse doktor duyarsınız
aslmoms rmy1 Belli ki sizin kesenin içide boş değil. 7+4 ben kalp atışı duydum. Hayırlısıyla gelsin bebişiniz
1cey rmy1 doktor normal dediyse doktora güvenmelisin, ki çok erken ben 6 haftalık gittiğimde 3 hafta sonraya gün verdi. Sorun olsa sorun var derdi 🙏🏼
Fnur6435 rmy1 çok normal. Bende 6+4 de çok iyi bir ultrasonda bile belli belirsiz duyulmuştu. Stres yapmayın
melismersin rmy1 canım bende de 7. Haftanın ortalarında gözükmüştü. İlk zamanlar 3 gün ileri geri durumlarına takılma. Ben hep 1 2 hafta gerideydim. 20. Haftada 6 gün ileri çıktı bebeğin durumu.
rmy1 1cey yorumlar okuyorum 5 haftada görenler varmış bi tedirgin oluyorum o yüzden daha önce de düşük yaptım tedirginim
1cey rmy1 aynısını yaşadım dediğim gibi panik olmayın, biliyorum elinizde değil ama zaten uzak tarihe gün vermemiş 💖
rmy1 isil_b canım gittim ben 4 gün önce kalp atışını duyduk şükür 6+6 da ama benim ki geç geliyor 6+1 olarak gözüktü gittiğimde
isil_b rmy1 canım duyduğun gün crl kaçtı bebeğin boyutu ben de senin gibi duyamadım da o yüzden soruyorum çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
rmy1 melismersin benimkide geç döllenmeymiş duydum şükür canım sadece kanama alanım varmış biraz o canımı sıktı ilaç kullanıyorum şimdi
isil_b rmy1 benim arkadaşımın azar azar kanaması bile oluyordu hep canım o da ilaç kullandı çok şükür sağlıklı doğdu bebek şuan 2 yaşında içini ferah tut
melismersin rmy1 progestan vermişlerdir muhtemelen. Canını hemen sıkma geçici bir durum olabiliyor hamileliğin ilk başlarında bunlar
rmy1 isil_b çok çok normal görünmemesi ben bir sürü soru açtım buraya o kadar evham yaptım ki hiç gerek yokmuş bebek gözüktüyse kalp atışında haftaya duyulur merak etme