1tucee Başlık belli hanımlar eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz? Neler yaptınız sıradışı fikirler varsa da söyleyebilirsiniz ☺️
limonunannesi12 1tucee ben değil benimki bana söyledi 😂 adetin gecikiyo sen hamilesin diyip durdu benimde adetim düzensiz diye yok ya gelir Bi kaç güne dedim yok hamilesin dedi hastaneye gittim gerçekten de 13 haftalık hamile olduğumu öğrendim ben şok 🤣
deletedmom43191 1tucee ilkinde hastanede sonuc cikar cikmaz sradim 2 ve 3 de test yaparken yanimdaydi
annebebeka Elisa0110 😂😂ahhahaha benimkinde aynısı yemin ediyorum ya, ona inanmayıp başka testte yaptırdı çizgi çıkana kadar başında bekledi🤦♀️
1tucee Elisa0110 hahah😃🙈 eşinizde sizin kadar merak etmiş heyecanlanmış o anı beklemiş olsun farketmez önemli Olan mutluluğunuz paylaşımınız eminim çok güzel bir aile olucaksınız sağlıkla gelsin inşallah ☺️🌸
1tucee dgngr heheh😃🙈 keşke yüz yüze söyleseydiniz tepkilerini felan görürdünüz ama yapıcak bir şey yok artık mutlu olun yeter ☺️🌸
1tucee limonunannesi12 içine doğmuş sanırım eşiniz sizden heyecanlı ve o anı beklemiş meğerse heheh😃 sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ☺️🌸
annebebeka Elisa0110 😅😅 büyük ihtimalle bebiş doğuncada öyle olur🫣 çok güzel ama ya en tatlı en heyecanlı anlar
defnoloj 1tucee test alıp gelmişti yap yap diye tutturdu gecenin bi vakti. Ben bakmadan o baktı teste haliyle ilk o öğrendi ahsjsjsj bizde romantik heyecanlı sürprizler yok malesef 😀
1tucee defnoloj aslında doğaçlama da güzeldir beraber öğrenmek o sevinci şaşkınlığı mutluluğu beraber yaşamakta bir başkadır bence sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 😃☺️
limonunannesi12 tubiide hayır olmadım polistikover olduğum için 4 ay bile gelmediği oluyodu ilk doğumdan sonra hepten duzensizleşti şimdi 16+3 haftalığız
kaya_kaya 1tucee iş yerine beni ziyarete gelmişti birlikte yemek yerken gebelik testini indirdim masanın üzerine şok olmuştu beklemiyordu
1tucee kaya_kaya hehehe. Beklenmedik olunca büyük şaşkınlık ve süpriz olmuştur eminim sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz🙏🏻☺️🌸
limonunannesi12 mavikalpvemavikalp öğrendim 🤣🤣 erkek dedi doktor ilerleyen zamanlarda değişirse bilmem 🤣 bacaklarını açıp kapatıyo