ekiminannesii Curious ben 24 saat nöbetli çalışıyorum nöbet ertesi boş günlerim oluyor iyi oluyor çok yoruluyorum ama dinleniyorum da sonrasında 🙃
Curious ekiminannesii yiiaaaaa 🥹💕 çok güçlüsün ne güzel 💕💐 24 saat nöbet hamile değilken bile yorarken, hamileyken bir de yapmak gerçekten çok güçlüsün 🧿💕🙏🏼
sarilale123 Curious ooo benim eşim hiç bir iş yapmaz sağolsun. Ama bunlar yıkanmamış bunlar ütülü değil diye çok güzel şikayet eder
Curious sarilale123 aman yarabbim 😓canım o kadar çok istiyor ki öyle durumlarda yer değiştirmeyi, bi hamileliği görseler bi 1 hafta hamilr kalsınlar mesela o hormonlar, o karnımızdaki ağırlık ve hareket kısıtlılığı vs aşırı mutlu olurum 😂😂😂
sarilale123 Curious heleki ben , özellikle doğum sürecini sancıyla ağrıları yaşasın çok isterdim. Valla bende mutlu olurum 😁
ekiminannesii Curious duygulandım 🥹 evde bir de 4,5 yaşında oğlum var. Nöbet ertesi uyku da yok malesef. Öğleden sonra okula gidiyor, o gidince de ev işi yemek anca yetişiyor 🥲 yani ben hep 24 saat tam çalışıyorum 😅
Curious ekiminannesii maşallaaahh 🧿🧿🧿 kendini de ödüllendir ama arada kendin için de bir şeyler yap 💕🙏🏼
naranta temizlik yapamiyorum hicbir sey yapmak istemiyorum istahim da dengesiz mis gibi aseriyordum su an canim hicbir sey yemek istemiyor😭
Curious naranta sanırım sabrımızın çok güzel sınandığı bir evre ama biliyoruz ki müfakatı çok güzel olacak 🙏🏼💕 bebişkomuzu sağlıkla kucağımıza alınca her şey geride kalıcak 🧿🙏🏼💐
naranta Curious insallahhhh saglikla kucagimiza alalim bebisleri gerekirse geri kalan her sey daginik olsun valla🥹🥹🥹