aysetutucu Bazen nefes alamıyorum ve nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum arada midem de bulanıyor 24 haftalık olduk normal mi acaba bu haftalardaaa
oguzkaann aysetutucu bende 24 haftalığım o kadar zor geçiyorki daha bir gün rahatlayamadım ilk gebeliğimde hiç hamile gibi değildim çok aşırı rahattım ama bu defa hergün o kadar zorki nefes alamıyorum hep ağrım var batmalarım var bu defada böyle olacakmış demekki Allah yardımcımız olsun mükafatını yavrularımızı sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
sarilale123 aysetutucu valla bende hemen solun soluğa kalıyorum sanki aşırı hareket etmişim gbi son haftalarda nasıl olcam merak ediyorum
fatma4466 aysetutucu suan ayni durumdayim sabaha kadar uyuyamiyorum cok zormus annelik gercekten pencereyi acsam hastalanacagim diye korkuyorum
ogretmen_anne34 Ben de nefes almada zorlanıyorum sürekli soluk soluğayım 21 haftalık olduk yaşım 31. İlk gebeliğimde yaşamamıştım böyle bir problem 4,5 yaşında bir kızım var
aysetutucu ogretmen_anne34 benim ilk gebeliğim ve 24 haftalığız bebeğim erkek yaşıyorum valla çarpıntıda yaşıyorum tansiyon düşmeside yaşıyorum nefes darlığıda başladı 😅🥹
aysetutucu oguzkaann Amın Amın inşallah benım ilk gebeliğimm ve oluyo bunlar bebegim erkek belki ondan kaynaklanıyor
aysetutucu sarilale123 bende valla , işe gidip geliyorum yoruluyorum hemen izne ayrılmak istiyorum ama daha var
oguzkaann aysetutucu benimde kız demekki kızda böyle oluyor diyordum hep ilk cocugum da erkek o kadar rahattım ki hiç bir gün ne midem bulandı ne ağrım oldu ama bu yavruşum ilk günden beri beni çok yordu
sarilale123 aysetutucu Rabbim kolaylık versin, evde biz bu kadar zorlanırken çalışanlar için dahada zor
mervekalkann aysetutucu Rahim mideye baskı yapıyor artık o yüzden çok normal bana özellikle akşamları oluyor akşam yemeğimi erken yiyorum max 7 de bitirmiş oluyorum yemek faslını. Ağır yemiyorum reflüm azıyor gece çünkü gaviscon kullanıyorum ekmek yemiyorum. 22+3 olduk karnım da küçük ama aynı sorunu yaşıyorum. Benim de ilk gebeliğim 33 yaşındayım.
aysetutucu mervekalkann bende gaviskon kullanıyorum mide koruyucu dahil gittikçe midem ağrıyor ve ekşime yanma oluyo , akşam yemeğini az yiyorum ama gece çok acıkıyorum kan şekerim düşüyor , nefes darlığını demıyorum bile
mervekalkann aysetutucu hurma son aylara kadar pek önerilmiyor ama öyle duydum ben doğumu tetikleyebilir diye. Bir araştırın isterseniz.
aysetutucu mervekalkann evet bende öyle görmüştüm ama bir tane yiyorum zaten çok değil bisey olmaz dşye düşündüm oda Ramazan ayında görünce canım çekiyor