iremsuuu Bugün kontrole gittim alttan bakıldı ve 2 cm açılma olduğu söylenildi eve geldiğimden beri belimden bacaklarıma doğru ağrı ve sümüksü kahverengi akıntım var hastaneye gitmelimiyim
1cey iremsuuu nişan mı oluyor acaba o akıntı? Bilenler yazsın yada doktorunla iletişimde kal bence direk ona söyle, ılıktan biraz sıcak duş al son hazırlıklarını yap sen gene de 🌸
tahamommy iremsuuu evde hareketler yapın özellikle sıcak suyun altında çömelerek yapın, hem açılmanıza yardımcı olur hemde ağrıyı hafifletir aşırı şiddetlenince gidersiniz evde çekebildiğinizi çekin derim ben
1cey iremsuuu açıklık kontrolü olduğu zaman da akıntı oluyor evet, korkmayın zaten zamanınız gelmiş nişan bile olsa tehlikeli bir durum değil
iremsuuu 1cey evet zamanı geldi ama ben doğumdan çok korkuyorum normal olucak bide o yüzden korku var içimde 😂
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI iremsuuu sancın başlıyordur canım 5 dakika da bir olunca gidersin hastaneye
cemileelif26 Bendede aynı bugün kontrole gittim 2 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor ve sonrasında madeni para boyutunda kan geldi akıntıyla beraber 37+1 haftalığız ama sancım öyle aman aman bir sancı değil çok hafif oluyor gibi ne zaman doğururum acaba onu düşünüyorum iremsuuu
cemileelif26 iremsuuu Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻 Banada cuma gününe kadar bekleyelim dedi o zaman tekrar kontrole çağırdı ama sancın olursa, suyun gelirse direk gel dedi