bsrbrkysr184_ vanilya_kokusu_ yasemin doğurmuş demin cevap verdi😆 öteki bacımı tanımıyorum 🙄🥹 inşallah oda sağlıkla kavuşmuştur
yasemincel65 vanilya_kokusu_ doğurdum ben canım dün akşam saat beş gibi sezaryene aldılar beni şükür iyiyiz darısı senin ve bekleyen her gebenin başına 😍😍😍🐣🐣🐣
vanilya_kokusu_ eslem2121 Allah’ım selametle almışlar inşallah Evet aşkım haftaya Çarşamba bir sıkıntı çıkmasa dua edin bana nolir valla bitse bayramim.olacsk okadsr korkuyorum sanki beni kesecekler ya 😂
vanilya_kokusu_ eslem2121 aminn inşallah Allah razı olsun aşkım 🫂 ah ah panik atak korkusu beni yedi nasıl yenecem bilmiyorum
vanilya_kokusu_ yasemincel65 Ya hayırlı olsun normal olarak gelmedi bebiş sanırım 🥹😁♥️🫂 nasıl geçti sezeryanin
yasemincel65 vanilya_kokusu_ ben biraz panik atak geçiren biri olduğumdan genel anestezi yaptılar mecburen 🥹🥹🥹
vanilya_kokusu_ yasemincel65 kesin banada yapacaklar panik atak bende geçiriyorum zaten o korkum yüzünden sezeryandan korkuyorum
yasemincel65 vanilya_kokusu_ ben de baya bir kastım kendimi ondan dolayı genel anestezi yaptılar gözümü açtım odamdayım 🥹🥹
vanilya_kokusu_ eslem2121 gitim de ilaç verdi kullanmak istemiyorum hiç 😁😂🥺 İlk gebelikte kallan bir travma 🥺