aydannnnnn Herkese selam, 2.gebeliğim ve bu doktordan doğum paketi aldım. Sezrryan olacagım daha önce sezeryan olan var mı bu doktorda. Süreciniz nasıl geçti ? Bilgi verebilecek olan var mı
Sezei aydannnnnn merhaba ücreti nedir acaba bizde biraz araştırma içersindeyiz şuan ki doktorumun paketi şimdilik 130.000 ama hazirandan sonra 180.000 ve üzeri olabilir dediler detaylı ücrete dahil değil dendi bizde bi araştırma içerine girdik şu an 200.000 bana çok geldi ortalama 80-90 en fazla 100.000 limit belirledik
kslcvrye aydannnnnn merhaba dediğiniz doktora birkac gün önce gittim 11haftalikti kıza benziyor dedi doktordan memnunum demişsiniz cinsiyet konusunda tahmini değişir mi acaba değişmez gibi felan dedi de inşallah değişmesin Zaten
mervekaracayl aydannnnnn Merhaba A life etimesgut hastanesinde başka bir doktordan takipliydim ama son bi kaç tatsız olay yaşadıktan sonra Alptekin hocanın yorumlarını gördüm ve çok güzel yorumlara sahip bende planlı sezeryen düşünüyorum Alptekin hoca ile ilgili görüşleri olan yazabilirse çok iyi olır
Sezei bbaskal ücreti ne acaba bilgilendirirseniz sevinirim orasıda var aklımda evimize yakın aslında medicalpark alife birde liv hepsinden bi fiyat alıp hizmet kalitesi araştırması yaparak almak istiyoruz
bbaskal Sezei ben yılbaşı öncesinde doğum paketi aldım 56 bindi şuan güncel fiyatı bilmiyorum değişti mi değişmedi mi ama detaylı ultrason şeker yüklemesi tarama testleri vs hepsi içindeydi paketin dokturumdan da memnunum birazda onun için tercih ettim evime de zaten benimde yakın
Sezei bbaskal uygunmuş mutlaka görüşmeye gideceğim dediğim gibi kendi doktorumun ücreti 180.000 ve üzeri bir rakam çıkabileceği söyleniyor ayrıca detaylı ultrason buna dahil değil renkli ultrason olarakta 2 hak var kardeşim 85e aldı ama doktoru farklıydı dediğim gibi biz yinede bi anlaşma sağlamaya çalışacağız kendisiyle
nurellanurrrr bbaskal ben de tam 31 aralıkta aldım yılbaşından sonra artacak diye 55 bindi,geçen kuzenim aramış 70 bin demişler
aydannnnnn Merhabalar, yılbaşından önce 55 bine aldm paketi heer sey dahil paket detaylı filanda içinde
aydannnnnn kslcvrye bana da kıza benziyor dedi 20.haftadayım hala kız 😂 1.cocugumu da kız senesinde doğurmuştum bu yılda kız senesiymiş
bernsuna kslcvrye merhaba bende aynı doktora gidiyorum aynı haftada bana da kıza benziyor dedi ama çok değişen olmuş erken hafta olduğu için bende çok merak ediyorum şuan kaç haftalıksınız ben 12+4 tahminini 11+4 de yaptı🥰
kslcvrye bernsuna merhba şuan 20+3 günlüğüz hala kız yorumunda bulunuyorlar farklı Doktorlar değişmedi umarım değişmesinde inşallah ❤️🌺
bernsuna kslcvrye anladım size değişmez gibi bişey dedi demişsiniz bana kesin değil sadece tahmin dedi çok meraklı bekliyorum 🥰
kslcvrye bernsuna aynen bana öyle demişti değişeceğini sanmıyorum demişti farklı Doktorlarda aynı yönde söyleyince biraz ikna oldum gibi ama doğumda bile cinsiyet değişebiliyor o yüzden herşey olabilir 🤭😂
bernsuna kslcvrye demek ki sizinkini net görmüş sağlıkla kucağınıza alın İnşallah bende kız istiyorum ama sadece tahmin bu bilgiyi kullanmayın değişebilir dedi yüzde kaç dedim 16. Hafta diye espiri yaptı