gzmnrhal Bugün tişortümde kurudugunu fark ettim elimle biraz yokladım ikisindende süt geliyor ağrı sancı yok varmı yaşayan şuan süt gelmesi dogumdan sonra bol süt olmasina falan bi isaretmidir acaba
Aylaa123 gzmnrhal doğum sonrası bol süt olacak yada olmayacakla alakası yok tamamen hormonlardan kaynaklı oluyor herkeste gelmeyedebilir ama gögüslerinizi sıkıp uyarmayın erken doğumu tetikleyebiliyor
donovan26 gzmnrhal ilk gebeliğiniz mi? Genelde 2. Ve daha fazlası gebelikte erken haftalarda süt gelmesi yaşanıyor. Doğumu tetikliyormuş ama dokunmayın siz yine de
aselinannesi38_ gzmnrhal benim 23. Haftadan beri geliyor canım ara ara ama sarı renkli Dr asla müdahale etme doğumu erken başlatır dedi ilkte de böyle olmuştu
gzmnrhal donovan26 Evet ilk gebeliğim ama goguslerim cok buyudu 85 bedendim şuan 110 oldu henuz 26 ci haftadayim
orhismommmmmm gzmnrhal gogsun yırtıldı mı peki benimde öyle ilk gebelik göğsüm baya buyudu ve yırtıldı ya
gzmnrhal aselinannesi38_ gri pijama giymistim kuruyunca sertlesmis süt gelen yer o sekilde fark ettim ama şeffaf gbi sarimsi degil sanki beyaz birşey giyip takip edicem