ozgeozge11 Merhabalar o kadar çok araştırdım ki bir türlü bulamadım rica etsem Avrupa yakasında gittiğiniz veya gideceğiniz doktorları, hangi semtte ve fiyatları yazar mısınız 🩵
alpinannesii44 ozgeozge11 Avrupa yakası değil ama Anadolu yakasında Zeynep kamilde yaptırdım bugün çok memnun kaldım
sevgiciftel ozgeozge11 ben Esenyurt’ta bu forum sitesinde tavsiye edilen Dr Altan cebeciye gittim 21. Haftada gittim Ocak ayindaydi ilk muayene 6000 nakit 6500 kart ile ödeme sonrasında bebeğin kalbinde risk olduğu için 2 defa daha kontrole çağırdı ve ücret alması 34.haftada tekrar çağırdı yine ücretsiz bu çok iyi bişey onun harici de kalp için gittiğimiz halde tekrardan her şeyine şöyle bir bakıyor 15 dk sürüyor ilk muayenemiz 40-45 dk sürdü tiroit bezlerinden el ayak parmaklarına kadar baktı ve renkli fotoğraflarını orda çıktı şeklinde çıkartıp verdi
siisu ozgeozge11 şişlide prof dr Ali gedikbaşına yaptırdım nakit 6500 1 bucuk saat sürdü benim yüzüni görmek için çok uğraştı sağolsun, cok dikkatli baktı bize de söyledi bilgi verdi ve beyefendi nazik birisi kesinlikle tavsiye ederim bende burdan okuduklarımla ona gitmiştim
sevgiciftel sevcannurr devlette yapan yer var ama önce o hastanenin kadın doğumuna gidip o size sistem açıyor o şekilde randevu buluyorsunuz bazı hastanelerde çam sakura gibi yüz yzue veriyorlarmiş Zeynep Kamil de de sabah 10 da her gün sisteme randevu düşüyor mhrs de randevu alırken kadın doğumu seçip alt kısımda poliklinik kısmında antenatal seciyosunuz ama ben her sabah 9.58 de bile girmeme rağmen girdiğim gibi randevular hemen kapiliyordu zaten 2-3 boş randevu çıkıyor o da çok zor yani alması . Arkadaşım Ümraniye eğitim araştırmada yaptırmış detaylı USG yi 15 dk yapmışlar ve kendisi kilolu olduğu için çok iyi görüntüleme olmamış doktorda özele gitmesi gerektiğini orda daha uzun yapacaklarını söylemiş
alpinannesii44 sevcannurr Hayır yapılıyor 1 kere daha önce Zeynep Kamilde muayene olduysanız haftanız yaklaşınca sabah antenatal ğolikinlikten randevu alın 9.58 de hazır edin sistemi 59 gece basmaya başlayın hızlı davranın
sevcannurr sevgiciftel teşekkür ederim, daha önce ikili tarama için açtırmıştım şimdi bir ay sonra detaylı yaptıracağım ama randevu bulmak zor şimdiden stresi sardı
byzcvker99 sevgiciftel merhaba Zeynep kamilde hangi doktora yaptırdınız kaç dakika sürdü benimde ikiz gebelik özeller çok yüksek rakam veriyor devletler de kısa bakıyor dendiği için detaylı iyice bakan memnun kalınan bir doktor arıyorum devletlerde .
sevgiciftel sevcannurr evet ben bir kaç hafta denedim her sabah baktım olmuyor hiç uğraşmak jstemedim birde devlette genelde renkli bakmiyolar ve herkes max15 dk suruyor yazmış iyiki de öyle yapmamisim özele gittim doktordan da çok memnunum ilerde ikinci bebeğim vs olur Anadolu yakasında bile olsam yine Altan beye gelmek isterim
umrann12 siisu ay ne iyi geldi yorumunuz benimde doktorum Ali hocaya yönlendirdi Google yorumlarını okudum korktum biraz ama şimdi sizin yorumunuzu okuyunca rahatladım bende ona gideceğim galiba
ozgeozge11 Bakırköy de perinatolog Mahmut Güngör’e aldım randevuyu teşekkür ediyorum hanımlar fikirleriniz ve tecrübeleriniz için 😍
sevgiciftel byzcvker99 ben Zeynep Kamile randevu alamadım bir türlü bir kaç hafta denedim her sabah kalkıp en son özele gittim mecbur