hilalll05 Merhaba 6+4 haftalık hamileyim keseyi gördük Cuma günü inşallah bebeği de göreceğiz. Fakat doktor vajinal muayeneyle bakarız dedi diğer kontrolde sakıncalı mı vajinal muayene olan var mı?
Aysesare hilalll05 vajinal muayene riskli değildir. En ufak bir zararı olsa yıllardır alttan muayene yapılmazdı
Tubammm hilalll05 canım benim ebe kuzenim tavsiye etmedi bebek yeni olduğu için daha kan halinde o yüzden buyuk bir sıkıntı yoksa vajinal muayene önermedi bana yinede kendi fikrin
Sengulkrgz hilalll05 ben 9 haftaya kadar vajinal muayene oldum sebebi rahmimin ters olmasi ve karindan gorememesi...Bir sakinca yok zaten fazla sokmuyorlar ki rahim.nerde kese nerde soktugu cihaz nerdee...2 3 cm ya sokuyorlar ya sokmuyorlar
hilalll05 Aysesare çevremde ki insanlar beni biraz korkuttu düşük olur sakın yaptırma diye bende endişeliyim açıkcası
Aysesare hilalll05 bu Zihniyettekii insanları anlamıyorum cidden... kulak asmayın hiçbir sıkıntı olmaz
esractn hilalll05 hic bi sıkıntısı yok Canim. 23.haftama geldim kac kere vajinal muayene oldum sayamam bile. Aleti gectim el ile bile bakıldı. Hic bi sıkıntı yaratmaz alttan bakilan alet
Snglfth hilalll05 ben bir çok kez oldum hiç bir zararını görmedim zararlı olsa doktorlar yapmaz bizlerden daha çok düşünüyorlar bebekleri 🤲
DuyguDuman hilalll05 ben cinsiyet görme dahil alttan muayene oldum, doktoruma sonsuz güveniyorum o yapıyorsa yoktur sıkıntı
Elikkk Kızlar gebeliğimin ilk aylarında 3 kez alttan muayne oldum şuan nerden baksan 7 aylık hamileyim bi sorun yok bu alttan muayeneyi niye korkunç hale getiriyorsunuz penis kadar bisey iliskiden zarar gelmiyorsa ondanda gelmez mantıken çevreden duyduklarında itibar etmeyin
Fison hilalll05 canım sorun olmaz yurt dışında hep alttan bakıyorlarmış görümcem öyle söylüyor 3,4 aylık olana kadar alttan bakım bebek büyüyünce normal bakıyorlarmış öyle yani
semazkcblc hilalll05 benim rahimim arkaya doğru olduğu için biz 16. Hadtaya kadar üstten bebeği net göremedik hep alttan muayne oldum çok şükür bi sorunda yaşamadım canım
Karabudak Yok hıc bısey olmuyor ben bugun gıttım doktor bebegın daha cok kucuk olduğunu vajınal ultrasonla gorulebılecegını soyledı yaptı gıc bısey olmadı bebegımın fotoğraf ını almıs oldum 😉😉
Burcak61 hilalll05 ben çok kez vajinal muayene oldum sonra bebek büyüdü karından görüldü normal muayene oldum 18+4 de servikal uzunluk ölçmek için yine alttan muayene etti hiç bir zararı yok her türlü önlemi almak için faydalı bişe