Merhaba hanımlar günleriniz nasıl gecıyor neler yapabılıyorsunuz, bir çok şey yapamıyoruz aslında benide en çok zorlayan bu sanırım birde 5 yasında oğlum var nekadar destek amaclı annemler yanımda olsada yinede bazı durumlarda oğlum hep anneyi beni istiyor haklı olarak.16 haftada serklaj oldum 22 mm kısalıktan dolayı şuan 19 haftalık olduk hem bedenen hem ruhen kendımı yıpranmış ve yorgun hıssedıyorum😒 ayakta durduğum zamanlar huzursuz oluyorum çokmu ayakta durdum acaba bıseymi olcak korkusu. Çok yatıp uzandıgım zaman ise vücudum agrıyor hep ve yattıkça vücudumu dinliyorum hep psikolojik olarakta ıyı gelmjyor. 10 dk ayaktaysam 15 dk Uzanıyorum gibi bi düzen oluşturdum kendime bugünümüze şükür elhamdülillah ama bazen çok zorlanıyprum bişeymi oldu bişeymi olcak korkusu hep 2 buçuk aylıktım yoğun bir kanamayla basladı herşey önce bi düşük tehlıkesı sonrasında kanama alanı o bitti derken kahverengi lekelenme sonrası serklaj derkene 5 aylık olduk ilk gebelıgimde hıcbırsey yasamadıgkm için bu ıkıncı gebelık zor gecıyor. Yine şükür elhamdülillah vaktınde zamanında kucagıma alabılmek tek duam . Biraz uzun oldu ama k. Bakmayın doluyum biraz benim gibi bu durumu yaşayanlar yorum yaparlarsa birazcık dertleşelim iyi şeyler duymaya çok ıhtıyacım var 💐🌷