saziment kavalakurabiyesi bacım stres olma kendini yorma dinlenmeye çalış bol su tüket dikkat et kendine
merylii_ Deleted33000 aşkım hepsi var dibek, menengiç, Osmanlı, Türk, filtre, kapsül, granül, çekirdek hepsi hepsiiiii 😂😂😂 Senin için Mehmet efendi den taze taze de alırm gidip
myangelson kurkmantosuzmadonna aynen zaten uyu uyan olduğu için böyle oluyor şöyle 2 saat falan kesintisiz uyusak sıkıntı olmayacak 😅
myangelson kurkmantosuzmadonna 😂😂😂 bizimki gündüzleri tek uykuya düşmeye hazırlanıyor sanırım çünkü aşırı bozuldu gündüz gece uykulari. Zor uykuya daliyordu. Dün bugün tek uyku yaptırıyorum biraz zor geçiyor ama gece çok daha kolay geçti uykuya
kurkmantosuzmadonna myangelson aynısı. Bu defa tam yemek saati çok huysuz oluyor uyumak istiyor. Yemeği nasıl yediğimi bilmiyorum. Beşiğini de istemiyor artık ayakta sallanıp uyumak istiyor. 🥲
myangelson kurkmantosuzmadonna biz birebir aynı gidiyoruz resmen 🥲 tek fark bizimkini beşikte sallıyorum hala umarım ayağa falan gecmeyiz 😩
kurkmantosuzmadonna myangelson beşiğine koyunca kenarına tutunup kalkıyor ıh ıh deyip kucağımıza atlıyor. Arkadaşımın oğlu var maşallah bildim bileli biberonunu eline verir mamasını içtiği yerde uyur. Nerde hata yapıyorum diye kendimi sorguluyorum bazen. ☹️
myangelson kurkmantosuzmadonna bizimki de ayağa kalkıp dönüyor besikte sürekli oyun oynuyor kendini yere atıyor yatakta dönüyor duruyor sürekli asla durmuyor 😅 ama almıyorum ben yine de kucağıma. Yaa benim arkadaşımın bebeği de öyleydi. Sürekli beraberdik o kadar sakindi ki maşallah. Bizimki de tam tersi çıktı 😅😅 bazen bende diyorum sallamadan uyutmayi nasıl başarıyorlar biz sonuna kadar böyle gidecek gibiyiz 🥲