elifsn23 Mucizemmmmm_ kızı happy momda aradım çünkü yakın zamanda bana hamilelik şüphesi olduğundan bahsetmişti😯 öncelikle yeni bir hesap açtım @kartanesi___
kartanesi___ elifsn23 “Kocam bana gazman diyor” diye bir post açıp gereksiz detaylar verdim ki şüphe uyandırmayayım
dgngr kartanesi___ Hep kıza zarar vermek olmazdı. Kıza yabancı isimle dost gibi yaklaşıp sevgilimin utanç verici erkekliği zedelenecek detaylar öğrenip ifşaladım….
eslem2121 kartanesi___ s kartanesi___ ama gel görki daha çok şüphe uyandırdım hatamı düzeltiyim dedim postu sildi.m yeni bir post açtım kaynana postu açmamla postum popüler listesine girdi herkes yazıodı tabi o kızda yazdı meğer evli iki çocuk annesiymiş yorumda şöyle yazmıştı….
elifsn23 eslem2121 ben de seninle aynı şeyleri yaşıyorum kayınvalidemden bıktım ama artık kendim için yeni bir hayat çiziyorum şu an görüştüğüm birisi var
elifsn23 eslem2121 şimdi sırada onun evli ve iki çocuklu olduğunu eski erkek arkadaşıma ispat etmek vardı 😂
eslem2121 elifsn23 samimiyetimiz o kadar ilerlemiştiki nolaştık buluşmaya karar verdik o buluşmaya çocuğuyla gelicekti bende erkek arkadaşımla
elifsn23 eslem2121 erkek arkadaşımın hiç bir şeyden haberi yoktu ona ne aldatıldığımı anladığımı belli ettim ne de az sonra buluşacağımız kişiden haberdardı
eslem2121 elifsn23 ve evet o ilk buluşma gerçekleşti sesimi çıkarmadım sadece beni salak yerine koyan iki mahlukatın ne yapacağını seyrettim ve…..
elifsn23 eslem2121 erkek arkadaşım gerçekleri görünce kıza bağırıp çağırdı bana geri dönmek istedi ama asla kabul etmedim. Kimse yazmıyor burda bitireyim bari 😂😂
eslem2121 elifsn23 bir tokat yapıştırdım sevgilime kızada bir tükürdüm eve geldim bidaha erkeklere gğvenmedim😂