Pelinn_6506 _cemre06 bende Ankaradayım yarın gidip kan vericem sonuca göre doktor araştırıp gidicem 😊
kslcvrye _cemre06 bende Ankara Bilkentte perinotoloji takipliyim fakat yeşil alan açıldığı halde randevu alamıyorum randevusuz gitsem bakarlar mı
_cemre06 Pelinn_6506 evet canım ben Bilkent’te düşünüyorum Etlikte de takipliyim ama Bilkent daha oturmuş kadro açısından o yüzden tercihim bu yönde
_cemre06 ferimah evet riskli gebeliğim. Daha önce bir ameliyat olmuştum spinal anestezi ile ertesi günü beyin kanaması gecırdım 2024 yılında .Sonrasında tiroid rahatsızlığı çıktı. Bunlardan dolayı perinatoloji takipliyim. kendim de ebeyim 😊
cagloss _cemre06 merhaba bi sorum olacaktı. Bende bilkent perinatoloji takipliyim. Perinatoloji bölümünde doğum yapanların saygı odasında yanina kimse giremiyormus normalde eş falan giriyormuş ama perinatoloji olunca tek sanci çekiyormuşuz bu konu hakkında bilginiz var mı
ferimah kslcvrye ben bi kere gittim baktılar ama şans eseri mi oldu bilmiyorum 🫠🫡 sabah 10′du gittiğimde
_cemre06 ferimah ilk fahri burçine gitmiştim çokta ilgilenmişti,sekreter sonrasında siz sadece 1 . pole randevu alabılırsınız dedi neden dedi anlamadım Atakan bey vardı ama genelde asistan oluyordu memnun kalmadım tekrar fahri beye gitcem
ferimah _cemre06 perinatolog değil mi bu isimler? Acaba prof, doc’a gözükebiliyor muyuz ekstra ücretli bilgisi olan var mı?
Gamze3406 _cemre06 Atakan bey oldukca iyidir, genelde asistanlari olur, sorun olursa hocaya danisirlar. Tum doktorlari bilirim oradaki 😅