bbusra00 Sabah 8 de suyum geldi acilde bakıldı 3cm aciklik var dedi 11vden beri suni sancı veriyorlar 6cm oldu ilk dogumum sancı gelince ne yapmak lazim ıkınmak mi lazim
1cey bbusra00 belirli hareketler yapabilirsen çok iyi olur doktoruna danışıp, yani yapıyorsundur belki de ama yatarak bekleyince uzun sürüyor, tecrübeliler de yorum yapar, bende uzun süre suni aldım hep yattığım için sanırım hiç açılmam olmadı
Busranur_mnts bbusra00 ıkınma canım bebeğin başı şişermiş sancı gelince çömel Suat yap bacaklarını aç hareket et açılma hızlanır
benimsin21 bbusra00 Doğum yaptığımda sabah 10.30ta giriş yaptık saat kaçta suni verildi hatrlamiyorum ama 19da miydi neydi doğum yaptm. Biri varsa yanında beline masaj yapsnn squat yap yürüyüş yap. Ben yattikca sancım fazla geliyordu sanki yürüdükçe azaliyordu yada bana öyle geliyordu daha rahattm yürürken. Durma yatmakla zaman geçmez. 1 dkk bir saat gibi olur ağrını daha fazla hissedersin.
aleyflx bbusra00 sancı geldikçe ayaklarını ayır yere çömel askm bol bol squat yap ördek yürüyüşü yap açılman için keske Meryem Ana otu goturseydin