Aysima51 Benm ilk gebeliğimde doktorum kesinlikle dışardan süt alma demişti. Marketlerde pastörize sütlerden alıyorum bim in tam yağlı altın kapak diye geçen sütü var protein oranı yüksek yada
Şoklarda bakraçlık diye satılan kırmızı kapaklı olan sütüde tercih edebilirsin onunda yağ protein oranı yüksek ben ilk gebeliğimden beridir eve başka süt
Almıyorum bunlar dışında. 36. Haftasında çocuğum 3,5 kg doğmuştu bunun etkisi oldu mu bilmem ama . Ben hep peynir olarak kaşar tükettim menemende kuymakta tostta yada ne bileyim dümdüz çerez gibi yedim siyah zeytin çok yiyordum ceviz badem fındık kaju bunlarda güzel çocuğa kg aldırıyor . Tahin pekmez yiyordum bide hayatımda hiç tahin yememiş
Ben hamileyken delice yedim vallahi . Şimdiki gebelikte tahin hariç hepsini yiyorm bide ben ekmek hamurişi olabildiğince az tükettim sabahlar 3 4. Tane yumurtadan kaşarlı omlet yada yumurta salatası bol yeşillikli ara Öğünlerimde
Mutlaka bir muz yanına herhangi bir meyve. Portakal suyuda Gayet iyi kilo aldırıyor sırf bunun için Philips katı meyve sıkacağı almıştım ama iyiki almışım oğluma asla paketli meyve suyu vermiyorm havuç elma armut paortakal evde ne varsa hep onlardan meyve suyu yapıyorm çok seviyor