elifin_ Kızlar bugün Ufuk Beye randevum vardı. Aşırı ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıkladı. Benim sorduğum bazı sorular doğrultusunda da ekstra baktı. Kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle öneririm
edacyr elifin_ bende bugün randevu aldım size nasıl fotoğraf verdi video tarzı bir şey veriyor mu muayene boyunca çekilien filan
ikbalnur elifin_ Merhaba bende bayramdan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kadar Ufuk beyin birde yüzünü çektiği fotoğrafları filan veriyor mu
elifin_ edacyr 4 tane hem direkt yüz hem profil fotoğraflarını verdi. Videoyu ailem çekti orada da çok net belli oluyor yüzü bebeğin. Her şeyi ince ayrıntısına kadar açıkladı ben çok memnun kaldım
elifin_ ikbalnur 3500₺ muayene ücreti kayserideki en uygun yer galiba. Ben ilgisinden memnun kaldım. Hemşire olduğum için de sorduğum bir kaç soru vardı onları da ekstra cevapladı sağolsun 40 dk net sürdü
elifin_ edacyr oluyor, doktor en net görüneni almaya çalışıyor. Ben de çok heyecanlanmıştım😅 bizimki bana benziyor onu bile anladık 🤭🤭
elifin_ nurbeyzz sizinle beklenen doğum tarihimiz aynıymış😅 dün ben adet tarihini söyleyince bir önceki hastamızla aynı dediler. Nasıl geçti sizinki? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Ben kayseriye yeni geldim doktor arayışındayım
nurbeyzz elifin_ aaay tesadüfün en güzel halii :))) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben Memorial hastanesinde Sayat Hanıma gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim
ferimah nurbeyzz merhabalar sayat hanıma gitmeyi düşünüyorum da toplam doğum ücretiniz ne kadar oluyor memorialde? Doktor ve hastane ücretini ayrı ayrı mı vereceksiniz nasıl olacak acaba