hvvn Cuma günü beta 294 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 568 çıktı. Yükseliş yavaş mı daha önce yaşayan var mı. Dr randevum cuma günü ama endiselendim bugün sonucu görünce
Pelinn_6506 hvvn ben hiç anlamıyorum önceden böyle bişey yoktu kırk defa test yaptırıyoruz düşüyor mu yükseliyor mu diye 1 defa test yapıyoruz yani Hamile miyiz değil miyiz söyleyin artık cidden insanların psikolojisini bozuyorlar artık
elifsn23 hvvn iyi artmış bence stres yapmayın güzel geçirin sürecinizi biraz bekleyin keseyi de görürsünüz inşallah sağlıkla ilerler
aycicegi22 Pelinn_6506 değil mi ya önceden hamilesin ya da değilsin bitti. Şuan zaten strrsten bu süreci huzurla geçiremiyoruz
emineuc 48 saatte iki katı yükselme beklenir sağlıklı gebeliklerde. Gayet güzel yükselmiş iki katı kadar. Kese görene kadar iki günde bir test istiyor sağlık ocağı. Hayırlı olsun şimdiden inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌺
hvvn @“emineuc”#p39688905tesekkur ederim🌸 benim 72 saatte yaklaşık 2 katı kadar yükseldi beni endiselendiren de o oldu acaba artış yavaş mı diye
maviku hvvn ilk betam 263 ikinci 629 du 8 gün sonra yükseliş gördük bugünde kese gördük korkma inşallah bi sorun çıkmaz 😍