Esrakyatc Hamileler için özel üretilmiş olanını aldım kullanıp memnun kalan yada kalmayan yazabilir mi acaba?
crazygirl Esrakyatc canım ben hamile değilken de kullanıyordum şimdi yine kullanıyorum çok ta memnunummm
Aseynaa Esrakyatc ben kullanıyorum çok memnunum yoğunluğu fazla ama leke oluşumu engelliyormuş galiba çok az bi parça yetiyor tüm yüze internetten 130 a almıştım ☺️
Kalphanem Esrakyatc kullanıyorum memnunum leke yok yüzümde ve başka krem fondötene gerek yok yüzümü bembeyaz yapıyor ☺️
Esrakyatc crazygirl canım nette bazı yorumları okudum da sivilce filan yapıyor demişler yapmadı değil mi bi de yüzümü bembeyaz yaptı normal mi ?
crazygirl Esrakyatc ben 1 buçuk yıldır kullanıyorum çok memnunum sivilce falan yapmadı beyaz oluyor ama çok az sür güneşte eriyor gibi yüzü terliyor ama ben çok memnunum 5 kız kardeşiz hepimizde kullanıyoruz
Zeytinannesi Bende kullanıyorum çok memnunum ilk sürüşte beyazlık oluyor ama sonra yüz emince beyazlık gidiyor, hiç gebelik lekem olmadı kesinlikle tavsiye ederim
Gulay01 Ben tatile giderken hamileyken sürmüştüm gecen sene cildim cok acık tendir öle cok fazla sürmedim ama ona ragmenn hic acı yanıgım olmadı bütünngünde güneş altındaydım cok iyi koruyor bence
Symgmnr Ben de uzun zamandır kullanıyorum hamilelikten önce de yani ama özel olarak hamileler için olan versiyonunu bilmiyordum 🙄