Maya07 Merhaba arkadaşlar. Doktorum sezaryenden sonra kullanmam için kan sulandırıcı iğne yazdı . Şuan 86 kiloyum doğuma kadar 90 olursun dedi kilodan dolayı kullanmak gerekiyormuş sanırım. Sezaryen olup kullanan var mı aranızda?
bbaskal Maya07 ben kullandım evet kan sulandırıcı iğne gerekli bir şey mutlaka yazıyor doktor pıhtılaşma pıhtı atmaya karşı
ozturkkpnar Maya07 ben hamileligim suresince hergun kan sulandirici igne kullanmistim dogum sonrasida 15 gun daha kullanip birakmistim kilo ile alakali birsey degildi onlem amacli verilmisti
Esma006 Maya07 sezeryan oldum lohusalıkta günde bir şekilde vuruldum iki hafta olmak üzere pıhtı çabuk atma yönünde vücudum var bizzat yüzüme demişti doktor çorabı taburcu olana kadar kullanmıştım hatta
bbaskal 1cey ben kiloyla alakalı diye biliyorum eğer normalse kilon belki ondan da yazmamış olabilirler çünkü ben 94 kiloyla doğum yapmıştım
Maya07 bbaskal evet banada ta zaten hamile kaldığımda demişti çok kilo alırsan iğne yapmak zorunda kalırız diye
leylaklcc Kiloyla alakası yok ben 74 le doguma girdim öncesinde 54 düm bana da verdiler pıhtı atmasın diye o
Maya07 baharli hmm ben neden kan sulandırıcı dediğimde kağıt gösterdi devlet öneriyo tarzında bişey dedi ama aklımda soru işareti kaldı ondan sormak istedim