selo48 Kızlar selam 🌸Sanırm biz tek yumurta ikizi anneleri burada az sayıdayız . Bence burada buluşup tüm süreçte birbirimize destek olabiliriz ♥️biz 13+5 olduk ✨
byzcvker99 selo48 bizde 16 haftalık olduk bugün 🌸detaylı ultrason fiyat araştırması yapıyorum da ikiz olduğu için ekstra pahalı I yüzden devlette yapmayı düşünüyorum detaylıyı ? Bu konuda tecrübesi olan annelerden de yorum almak isterim hangi hastane hangi doktora yaptırdınız devlette koşa bakıyorlar diyorlar öyle mi ? Yeterli olıyor mudur herşeyi dikkatlice kontrol ediyorlar mıdır ? O kadar kısa sürede…
Aycicegim selo48 Selam bende ikizlere hamileyim monokoryonik diamniyotik, 13+5 deyiz cinsiyetimiz geçen hafta belli oldu erkek 🥰 4 yaşında birde kızım var ❤️
selcanikizler selo48 tek kese tek plesanta tek yumurta ikizi kızlarım şimdi 7 yaşı bitti 8 e girecekler şimdilerde kardeşinin yolunu gozluyorlar 😂🙈 size tek tavsiyem bolcaaa dinlenin ve canınız neyi nasıl istiyorsa öyle yapın. Herşey yolunda gidiyorsa 31-32 haftadan sonra da çantalar hazırda beklesin 🙈. Anın tadını çıkarın hamileliğin lohusaliğın yeni doğanın inanin çok ozleyeceksiniz keyfini sürün hiç kimsenin ne dediğini önemsemeyin mutlu güzel bir gebelik geçirin 🌸🎀
selo48 Hatta doğum yapmış annelerimiz de varsa aramızda bizlere yol gösterirse tavsiyelerde bulunursa çok memnun olurum . Mesela alışverişe hangi aylarda başladınız ? Kesinlikle şunları alın dediğiniz şeyler nelerdir vs 🙂
selo48 byzcvker99 canım sanırım peritanoloji uzmanının yapması gerekiyor detaylıyı . Benim doktorum Marmaris’te ama detaylı için peritanoloğa aydına gönderecek . Devlette bir peritanolog araştırsan . Nerde yaşıyorsun bu arada .
selo48 byzcvker99 bu arada Fetal mi yaptırdın ikili test mi canım ? Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun 🙈
byzcvker99 selo48 istanuldayım ama devletde ki bir Perinatologa gitmeyi düşünüyorum özeller çok yüksek rakam veriyor. Devlet de iyi ilgilenen güzel bilgilendirme yapan bir doktora denk gelmek istiyorum bakalım
byzcvker99 selo48 fetal yaptırmadım ikili yaptırdım ama aslında ikizlerde ikili testte dogrulul pyı daha az diyip ikili yaptırmayı önermiyor doktorlar pernatoloji doktoru bana yaptır dedi bende yaptırdım Cinsiyeti erkek gibi dedi bana özeldeki doktorum ama tam emin konuşamadı
dnzylmz344 byzcvker99 merhaba öncelikle evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah süreciniz çok güzel ilerler inşallah. Ben de tek yumurta ikizlerine gebeyim cerrahpaşa’ya gidiyorum oranın perinatolojisi takip ediyo henüz özele kayıt açmadım ama önümüzde ki hafta gidicem inşallah. Cerrahpaşa uygulamasını indirirseniz oradan perinatolojiye çok rahat randevu alabilirsiniz saat 20:00 da açılıyor randevu sistemi
selo48 byzcvker99 hayırlısı olsun canım . Bana da ikili yaptı yani detaylı baktı tek tek iki bebeğe de . Ense kalınlıklarını normal dedi burun kemikleri var dedi . Benim doktorum sanırım 20. Haftadan sonra bir perinatoloğa yönlendirecek detaylı için . Onun haricinde zaten kendisi riskli gebelik doktoru . Gelişimleri aynı mı gidiyor şuan ? Gerçi zaten ttts riski daha çok 16-24 haftalar arası oluyormuş
byzcvker99 selo48 selo48 benimkilerin arasında ölçüme göre iki gün fark çıkıyor ama doktorum bu olabilir normal dedi bazen bebek pozisyonu tam ölçü vermez dedi . Evet o riski duydum ama umarım hiç bir riski yaşamayız sağlıkla kavuşalım 🤲🏻🌸
zelihadsgn selo48 bende 13. Haftda yaptırdım ve bebeklerimin birinde görülen durumdan dolayı İstanbul da bir perinatolog a gittik gerçekten muhteşem bir doktor fakat ille yapılması gerektiğini söyledi ve mecburen yapıldı
semaa1202 ben de 9 haftalık tek yumurta ikizi hamileyim, benim zar görünmedi haftaya kontrolü bekliyorum. bebeklerinizin gelişimi aynı mı? benim aralarında bir gün görünüyor şu an
selo48 semaa1202 benim aralarında zar olduğu 9. Haftada ortaya çıktı canım . İlk gittiğim doktor çok korkuttu detay vermedi vs . Doktor bu aşamada en önemli şey bence . Sonra iyi bir doktor buldum arada zar olduğunu kordonlarının birbirinden uzak olduğunu söyledi . İçim şuan çok daha rahat . Benimkiler şuan 14 haftalık oldu . En son detaylı ultrasonda ikisi de 13+1 çıktı normalde son adet tarihime göre 12+2 olmalıydı bir 5-6 gün önden gidiyor benimkiler
yagmurkina46 semaa1202 mrblar :) bende tek yumurta ikiziymiş 17 .haftada öğrendik hala zarı görünmüyor acaba ileriki haftalarda sorun olurmu bu durum
semaa1202 selo48 maşallah canım sağlıkla doğsunlar inşallah, haftaya kontrolüm var umarım zar bende de görünür
selo48 Aycicegim Allah bağışlasın 🙏benim de 6 yaşında bir oğlum var . Doktor yüzde 95 kız demişti bugün Fetal sonucumuz çıktı . Çok şükür hiçbir risk yokmuş ve kız olduğu doğrulandı ♥️🥰
selo48 byzcvker99 inşallah canım 🙏ben de o kadar küçük gün farkları önemli değil diye biliyorum . Aralarındaki farkın yüzde 20 yi geçmemesi lazım sanırım .
semaa1202 selo48 fetal dnayı hangi kurumda ne kadara yaptırdın peki ben de yaptırcam. kaçıncı haftanda yaptırdın?
Aycicegim selo48 10 gün önce verdik yurt dışına gidiyor 13 -16 gün süre içinde çıkar dediler bekliyoruz